Çarşamba, Haziran 28, 2017

Genç golcü Ali Eren Talu sezonu değerlendirdi

Yerelfutbol.com sitesi olarak röportajlarımıza devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz Çatalcaspor'un genç golcüsü Ali Eren Talu oldu. Kendisi ile birlikte sezonu değerlendirdik.


Sezona nasıl ve nerede başladın? Takımda imkanlar nasıldı?


Ali Eren Talu: 7 sezon formasını terlettiğim Çatalcaspor altyapısında başladım. Çatalca'da imkanlarımız ne kadar kısıtlı olsa da, biz senelerdir bir takım olduk. Yüreğimizle, canla, başla ve futbola aşkımız ile oynadık ve iyi yerlere geldik. 


Sezon başında Çatalca Çiftlikköy formasını giydin ve devre arasında eski takımın Çatalca'ya geri dönüş yaptın. Olaylar nasıl gelişti ve neler oldu?


Ali Eren Talu: Çatalca Çiftlikköy forması altında çok güzel arkadaşlıklar ve abilikler yaşadım. 2. devreye kadar kafaya oynayan bir takımımız vardı fakat takımca bir düşüş yaşadık ve ligi 6. sırada tamamladık.


Bu sezon kaç gole imza attın ve attığın goller arasında unutamadığın bir gol var mı?


Ali Eren Talu: Bu sezon oynadığım 17 maçta 8 gol attım. Unutamadığım gol ise U19/1. Ligi'nde Çatalcaspor formasıyla Halide Edip Adıvar ağlarına attığım ilk gol idi.


Sezon içinde en sevdiğin maç ve en üzüldüğün maç hangileriydi?


Ali Eren Talu: Bu sezon en sevindiğim maç, U19/1.Ligi'nde oynanan Halide Edip Adıvar maçıydı. En üzüldüğüm maç ise Silivrispor maçıydı. Takımca çok iyi oynamamıza rağmen mağlup olmuştuk.


Sezon senin açından nasıl geçti ve ne gibi deneyimler kazandın?


Ali Eren Talu: Sezonun benim adıma çok iyi geçtiğini söyleyemem, kendi açımdan iyi geçse de takım olarak ligi istediğimiz yerde bitiremedik.


Bu sezonda takım arkadaşların içinden, en istikrarlı ve beğendiğin bir oyuncu var mıydı? Sana göre ne özellikleri vardı?


Ali Eren Talu: Takımda en istikrarlı oyuncular Resul ve Yiğit idi. Defansımızın vazgeçilmezleri olarak söyleyebilirim. Resul ve Yiğit ile oynadığım için çok mutluyum.


Futbol, hayatının tam olarak neresinde?


Ali Eren Talu: Futbol hayatımın tam merkezinde diyebilirim. Onunla doğdum, onunla büyüdüm ve onunla yaşıyorum. Sabahın 7'sinde kalkıp Tuzla'ya maça gitmemiz ve sabah koşularım bu aşka dahil olan detaylarım...


Yeni sezonda sana gelen teklifler var mı? 


Ali Eren Talu: Yeni sezonda şuanlık gelen herhangi bir teklif yok. Çatalcaspor A takımına odaklanmış durumdayım. Tüm çalışmalarım profesyonelliğe dair çalışmalar olacaktır.


Yerel Futbol sitesi'nde bugünkü konuğumuz Çatalcaspor'un genç golcüsü Ali Eren Talu oldu. Kendisi sorularımıza samimi cevaplar verdi ve sezonu birlikte değerlendirdik. Kendisine aktif futbolculuk kariyerinde başarılar diliyoruz.


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...