Cumartesi, Haziran 24, 2017

Beşiktaş Genç Kızlar'dan dört gollü prova

İstanbul Genç Kızlar liginde mücadele eden iki ekip Kireçburnu ve Beşiktaş JK, Beşiktaş Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde dostluk mücadelesinde karşı karşıya geldiler.


Mücadelede baştan sona kadar temponun hiç düşmemesine rağmen iki ekipte sayısız gol fırsatlarını harcadı.


Mücadelenin ilk devresi Berdan'ın uzaktan golüyle 1-0 sona erdi. İkinci devre vitesi yükselten ev sahibi ekip Berivan(2) ve Elif'in golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Ev sahibi ekip Beşiktaş, durum 2-0 iken penaltı kazandı. Topun başına geçen Ayşe topu kaleci Dilara'nın tahmin ettiği köşeye nişanladı ve penaltıdan yararlanamadı. İki ekipte maç sonu birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldılar. 


Maç sonu açıklamada bulunan Kireçburnu antrenörü Veysel Yaman " Genel anlamda kızlarımın oynadığı futboldan kısmen memnunum. Kapasitelerinin altında performans göstermelerinin sebebi ilk hazırlık maçı ve Beşiktaş gibi kuvvetli bir rakip ile oynamamız, kızlarımın heyecanlanmasına sebep oldu. Birkaç hazırlık maçı ile eski kimliklerine bürüneceklerine inanıyorum. Beşiktaş kızlarını ve antrenörleri başta Mutlu hoca olmak üzere kutluyorum ve iyi bir rakip olacaklarına inanıyorum. Biz girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ama Beşiktaş değerlendirince sahadan farklı mağlup olmamıza sebep oldu. Eksiklerimizi görmemiz açısından güzel bir mücadele oldu. Beşiktaş JK'ne misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim." dedi ve tüm rakiplere başarılar diledi.


MAÇ FOTOĞRAFLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


MUHABİR:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...