Salı, Haziran 20, 2017

Alt yapıda Damlaspor farkı

Bir amatör kulüp olarak kurumsallaşmanın örneği olan Damlaspor, Türkiye'de futbol altyapı çalışmalarıyla kıt imkanlara rağmen örnek gösterilebilecek bir kaç kulüpten biri.


Zeytinburnu temsilcisi ilkeli ve akademik çalışmalarıyla bir yandan Türkiye Şampiyonalarında sürekli adından bahsettirirken, diğer yandan da profesyonel kulüplere verdiği oyuncularla da ismini duyurmaya devam ediyor.


2016-2017 sezonunda da U 19 takımı hariç tüm altyapı takımları şampiyon olurken, sadece U 17 takımı Türkiye Şampiyonası'na katılamadı. U 15 ve U 14 takımları 2. tura kadar yükselme başarısı gösterdi. Bunlar gerçekleşirken sarı siyahlılar profesyonel takımlara da sürekli oyuncu gönderdi.


23 yıldır aralıksız, yorulmadan, bıkmadan ilke ve prensiplerinden taviz vermeden yoluna devam eden Damlaspor İstanbul'un ve Zeytinburnu'nun gururu olmaya binlerce genç ve çocuğun umudu olmaya devam ediyor.


2017-2018 sezonu Damla Spor'un 24. kuruluş yıl dönümü... Bu sezonda da Damlaspor hedefini her alanda zirve olarak belirledi.


 


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.