Cuma, Mayıs 26, 2017

Yeşilköyspor'dan Ali Düşmez'e destek

Yeşilköyspor Kulüp Başkanı Ali Yıldız 4 Haziran tarihinde yapılacak olan İASKF seçimleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.


 


"Öncelikle bütun amator camiaya yeni sezonda başarilar dilerim. Önümüzdeki günlerde yapılacak  olan seçimde Yeşilkoyspor camiası olarak sonuna kadar Ali Düşmez ve ekibini destekleyeceğiz. Bizim belediyeyle federasyonla yada başka bir kurumla bağımız yok. Maddi manevi kimseye ihtiyacımızda yok. Federasyona da kuradan kuraya gideriz. Yani şu ana kadar hiçbir çıkarımız olmadı olamaz. Ama yapılan hizmetler ortada. Her kulüple mesafeli bir o kadar da yakınlar. Adam kayırmaca yok, kulüplerin sorunlarını dertlerini dinleyen, çözmeye calışan insanlardan kurulu bir yönetim var". 



"Bugun sağlık sorunu çözüldü ki zaten futboldan cok daha önemlisi sporcuların sağlık olayıdır. Bircok kulubun sıkıntısı yuksek lisans paraları. Bunlarda en asağı seviyede. Bunun gibi birçok örnekler var. Sonuçta birçok kulübun geliri yok. İnsanlar evlerinin rızkını verip kulüpleri ayakta tutuyorlar".


"Bakıldığında son dönemlerde amatör futbolun kalitesi inaılmaz arttı. Çünku ilgi alaka bir emek var. Bizde bu hizmetlerden memnunuz.  Ali Düşmez başkanımıza başarılar dileriz. Amatör futbolu çok daha iyi yerlere getireceğinin inancındayız".


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.