Çarşamba, Mayıs 24, 2017

Yaşar Saçalan Kupası'nda Şampiyon Beşiktaş, kazanan Sevgi

Okmeydanı Fetihspor Kulübü Futbol Akademisi tarafından, kulübün sembol ismi Yaşar Saçalan’ın anısına düzenlenen Yaşar Saçalan Sevgi Kupası’nı geride kaldı. ‘Renklerimiz ayrı, Sevdamız ayrı: Ay yıldız’ sloganıyla yapılan bu anlamlı organizasyonda Okmeydanı Fetihspor’u 2-0, Başakşehir FK’yı 2-1 yenen Beşiktaş şampiyon oldu. Ev sahibi Fetihspor’u 4-1’le geçen Başakşehir ise ikinciliği elde etti.


Turnuvanın başlama vuruşunu Fetihspor U10 Takımı Futbolcusu Sıraç Evkuran yaptı. Turnuvada Metin Boğa, Tuncay Bitnel, Uğur Temel hakem üçlüsü görev yaptı. Futbol severlerin büyük ilgi gösterdiği turnuvaya TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Beyoğlu Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Sivri, Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan olmak üzere çok sayıda önemli davetli katıldı.


Fetihsporlu futbolcular kupa törenine merhum Yaşar Saçalan’ın tişörtleriyle çıkarken Yeşil-Beyazlıların Gençlik Geliştirme Sorumlusu Elmas Çavuşoğlu katılımcılara teşekkür etti ve bu organizasyonu Kulüp Başkanı Burhan Erdoğdu ve yönetim kurulunun değerli katkıları ile yaptıklarının altını çizdi.


(Fotoğraf Galerisi sayfanın altındadır)


 



 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...