Salı, Mayıs 30, 2017

Taşolukspor 22 yıl aradan sonra şampiyon

İstanbul 2.Amatör 1.Grupta, Taşolukspor evinde Dağyenicespor'u ağırlarken sahadan farklı galip ayrılarak 1.Amatöre çıkmaya hak kazandı.


 


25.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Soner çok iyi yükselerek Taşolukspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin eden gol oldu.


 


İkinci yarının hemen başında Deha müthiş bir gole imza atarak takımını 2-0 öne geçiren isim oldu. Baskısını iyice arttıran Taşolukspor, ceza sahası dışından Deha'nın füzesi ile 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın 57.dakikasında konuk Dağyenicespor kazandığı frikik atışını gole çevirip skoru 3-1 yaptı. Farkı 2'ye indiren Dağyenicespor baskısını arttırırken, 62.dakikada kazanılan penaltı atışını da gole çevirdi ve mücadelede skor 3-2 oldu.


 


Beraberlik için yüklenen Dağyenicespor defasında açıklar verirken 66.dakikada ani gelişen atakta Vedat sol kanattan takımını atağa kaldırdı ve ortasını yaptı. Vedat'ın ortasına kafa vuruşunu yapan Orhan takımını 4-2 öne geçirdi. 78.dakikada ise 4.golün kopyası bu sefer diğer kanattan gerçekleşti. Sağ kanattan gelişen ani atakta Yalçın ortasını yaptı. 4.Golde atağı başlatan Vedat bu sefer topla buluşan isim oldu ve ayağının içi ile düzgün bir vuruşla takımını 5-2 öne geçirdi.


 


Karşılaşmanın 86.dakikasında ise son sözü söyleyen isim Resul Bozkurt oldu. Yien ileriye hızlı çıkan Taşolukspor'da Resul Bozkurt ceza sahası dışında buluştuğu topu filelere göndererek takımını 6-2 öne geçirdi ve mücadelede bu skorla sona erdi.


 


Bu aldığı galibiyet ile birlikte Taşolukspor lideri devirerek puanını 41 yaptı ve 1.Amatöre adını yazdırmayı başardı.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.