Çarşamba, Mayıs 24, 2017

Seymen Gençtürk'ten Beykoz çıkarması


İASKF Seçimlerinde Başkanlığa Adaylığını Koyan Seymen Gençtürk dün akşam Paşabahçe de bulunan PashaGarden restoranda düzenlenen organizasyonda Beykoz kulüpleri temsilcilerine seslenen Gençtürk projelerini anlattı.



Toplantıya yardımcıları Yetkin Karakaş, TahsinÖncül, RızaÇavuşoğlu, RecepKelment, Hüseyin Gediz ve Murat Ünal ile katılan Seymen Gençtürk öncelikle seçimlerin adil ve şeffaf bir ortamda olması temennisinde bulundu.



Geniş bir katılımın olduğu toplantıya Beykozda faaliyet gösteren birçok spor kulübü başkanı,yöneticiler ve teknik adamlar katıldı. Seymen Gençtürk’e ilgi ve alaka büyük oldu.



Beykozlu yöneticilerin mevcut yönetimden oldukça şikayetçi oldukları ve memnuniyetsizliklerini dile getirdikleri toplantıda Seymen Gençtürk vaadlerini şöyle sıraladı:


- İlk üç yıl içerisinde alt yaş gruplarından lisans ücretleri (askf payı) tamamen kaldırılacak.
- Liglere katılımda alınan Kulup Katılım Payı Kaldırılacak,
- Her yıl belirli kriterlere göre belirlenecek olan başarılı 50 antrenör seçilip, varsa çocukları yoksa en yakını olan bir gence ücretsiz burs verilecek,
- Hakem raporları profesyonel liglerde olduğu gibi maç bitiminde teslim edilecek.
- İstanbulun Anadolu ve Avrupa Yakasında birer temsilcilik açılacak.İstinye ana merkezde yapılan bütün işlemler bu temsilciliklerde de yapılacak.Kulupler her kura çekiminde İstinye’ye gitme derdinden kurtulacak.
- Genç takım ligleri birleştirilecek.1 ve 2. Lig olarak ayrılmayacak. Gençler bir sezonda çok daha maça çıkartılacak. 8-9 maçla biten sezonlar tarihe karışacak.
- Transfer ücretlerinde indirime gidilecek.
- Alt yaş grupları aynı ligde 1 sezon değil 2 sezon oynayabilecek. Örneğin U14 liginde oynayan bir futbolcu 1 sene daha aynı ligde mücadele edebilecek.
- A takımlarda fair-play ödülü getirilecek. Lig sonunda fair-play ödülü kazanan kulübe para ödülü verilecek. Böylece sahada şiddet olaylarının önüde kesilecek.
- BAL ligi statüsü değişecek.Daha adil bir sistem getirilecek. Örneğin aynı ilden bir takım 45 puanla şampiyon olurken aynı ilin diğer takımı 44 puan ile küme düşebiliyor.Bunun önüne geçilecek.
- A takımlarda genç futbolcu oynatma zorunluluğu kalkacak. Zira bunun bir faydası olmuyor.Geçen yıl takımlar son 5dk. Oyuncuları oyuna aldı. Bunun yerine genç futbolcu oynatan takımlara oyuncu başına para ödülü verilecek.
- Süper Amatör Klasman Grubu kalkacak. Seri başı sistemiyle farklı bir sistem getirilecek.
- Digitürk naklen yayın ihalesinden amatör futbola da pay ayrılması için yetkili merciler aracılığıyla girişimlerde bulunulacak.
- İstanbulun her hangi bir noktasında İASKF önderliğinde Büyükşehir Belediyesi desteğide alınarak içerisinde antrenman sahaları,ve kapalı spor salonlarının da bulunduğu bir tesis yapılacak.
- Kağıt üstünde sahalarda hizmet veren hiçbir bilgisi olmayan sağlıkçılar yerine işin ehli sağlık personelleri görevlendirilecek.
- Kulüplere antrenör desteği sağlanacak.
- Her kulüp başkanı ve antrenörüne İSPARK taşıt kartı tanımlatılarak ücretsiz otopark hizmetinden yararlanmaları sağlanacak. Ayrıca İETT otobüslerinde indirim kartı verilecek.
- İASKF seçimlerinde başkana 2 dönemle seçilebilme sınırı getirilecek.
-


 


 


<span style="font<img src= 'http5//www.yerelfutbol.com/uploads\2017\5\sey6.jpg' style='max-width5100%' ><img src= 'http5//www.yerelfutbol.com/uploads\2017\5\sey5.jpg' style='max-width5100%' ><img src= 'http5//www.yerelfutbol.com/uploads\2017\5\sey4.jpg' style='max-width5100%' ><img src= 'http5//www.yerelfutbol.com/uploads\2017\5\sey3.jpg' style='max-width5100%' ><img src= 'http5//www.yerelfutbol.com/uploads\2017\5\sey2.jpg' style='max-width5100%' ><img src= 'http5//www.yerelfutbol.com/uploads\2017\5\sey1.jpg' style='max-width5100%' >-size: 12pt;"> 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...