Cuma, Mayıs 26, 2017

Örnekspor, Ferah maçı öncesi kampa girdi

Örnekspor 28.05.2017 pazar günü, Dudullu Stadı'nda saat 16.30'da Ferahspor ile oynayacağı şampiyonluk maçı öncesi futbolcularının konsantrelerini üst düzeyde tutmak için kulüp başkanı Mesut Sert tarafından  kampa alındı.


Başkan Mesut Sert "Son maçı kazanıp şampiyon olacağız. Kupayı rahmetli başkanımız Av.Mehmet Bener'e hediye etmek istiyoruz. Camia olarak bu maça kilitlendik, bu sefer inşallah başaracağız" dedi.


Kulübün Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Gürbüz, takımı oluşturan futbolcuların hepsinin birbirinden değerli ve kaliteli olduğunu, teknik direktör Alpaslan Tekin'ın takımın içinden yetişen çok değerli bir oyuncu olduğunu yıllarca profesyonel takımlarda oynadığını, UEFA A lisans sahibi olduğunu ve Örnekspor'a olan vefa borcunu ödemek için hiç bir talepte bulunmadan bu göreve geldiğini belirtti. Gürbüz ayrıca 6 futbolcularının profesyonel takımların yetkilileri tarafından izlendiğini, bunların son maça gelerek futbolcuları son bir kez daha izleyeceğini kaydederken tüm taraftarları bu önemli maçta yanlarında olmaya davet etti.


Öte yandan yeşil-beyazlılar Ferahspor maçının hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla tamamladılar. Alpaslan Tekin nezaretindeki idman İdealtepe Tesisleri'nde gerçekleşirken, takım maç saatini beklemeye başladı.


Puan durumunu görmek için tıklayın


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.