Perşembe, Mayıs 25, 2017

Ndong'dan Afrikalı oyuncu arayan kulüplere çağrı

UEFA A Lisanslı Antrenör ve Menajer, aynı zamanda Sports International Business Management (SIBM LTDA) Genel Menajeri Bertrand Joseph Ndong, birçok Afrikalı yeteneğin Türkiye’de oynamak istediğini, dileyen kulüplere Afrikalı konusunda yardımcı olabileceğini söyledi.


2015 Afrika Kupası’nın organizasyonunda yer alan, 90 ülkeyle iş yaptığını ve 17 yıllık tecrübeye sahip olduğunu dile getiren Bertrand Ndong, “Oyuncu portföyümüzdeki isimler bu işi profesyonelce yapan, iyi hazırlanmış isimler. Her gibi yılda en az 20 maç yaptılar ve iyi seviyedeler. Transfer mevsiminde siz de takımınıza Afrikalı oyuncu dahil etmek, kampta denemek isterseniz bize ulaşmanız yeterlidir. soccerinter2010@yahoo.fr adresinden yazabilir veya 05394845762 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Yeni sezona güçlü bir şekilde girmek isterseniz size en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışırız” dedi.


Yıllardır Türkiye’ye futbolcu getirdiğini belirten Ndong, kadın futbol liglerinde de 10 oyuncusu olduğunu bunların arasında Konak Belediyesporlu Esther Sunday Upkong, Beşiktaşlı Ada Jacquette ve Trabzon İdmanocağı’ndan Edoa Henriette Michele olduğunu belirtti.


Aynı zamanda hentbolda da oyuncu portföyleri olduğunu belirten ünlü menjer Ankara Yenimahalle Belediyespor’un kalecisi Mben Noelle ve MYK Hentbol SK’da oynayan Tabanguet Cherubin’i Türkiye’ye kendisinin getirdiğini kaydetti.


 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...