Perşembe, Mayıs 25, 2017

Küçükçekmece İY, Davut Güloğlu ile coştu

Küçükçekmece ilçesinin çiçeği burnunda Süper Amatör Lig takımlarından olan Küçükçekmece İdman Yurduspor'un camiası geleneksel birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi.


Başakşehir Salon Venedik’te gerçekleşen geceye Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve Meclis Üyesi Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Metin Sancar, İstanbul Demirspor 2.Başkanı Seyit Bel ve Genel Kaptan Ahmet Çalık, Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve Başkan Vekili Salih Yetik, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Genel Sekreteri Recep Kelment, Sultanmuratspor Kulübü Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu,Halkalı Çamlık Altıspor kulüp Başkanı Yücel Erdi,Fatih Mimarsinan Kulüp Başkanı Cihan Kılıçoğlu, Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu, İstanbul TFF eski Bölge müdürü Tahsin Öncül,İstanbul Atakentspor Kulüp Başkanı Cevat Şenkardeşler,Küçükçekmece İdman Yurduspor eski Başkanları, yöneticiler futbolcular ve iş adamları katıldı.


Geleneksel dayanışama yemeğinde Küçükçekmece İdman Yurduspor Nihat Aslanbay bir konuşma yaptı. Aslanbay, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel yemekte sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Kulübümüze gerekli desteği gösteren Belediye Başkanımız Temel Karadenize, Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk’e ve emeği geçen herkese huzurunuzda çok teşekkür ederim” dedi.


Küçükçekmece İdman Yurduspor Genel Koordinatör Sadettin Hazıroğlu, takımın çok daha başarılı başarı olması için ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizdi. Küçükçekmece İdman Yurduspor çok istikrarlı bir takım olduğunu söyleyen Hazıroğlu, geceye katılanlara da teşekkür ederek, "Küçükçekmece İdman Yurduspor Küçükçekmece ilçesini en iyi şekilde temsil eden bir takımdır. Bizler aldığımız bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Küçükçekmece İdman Yurduspor olarak bugüne kadar yaşanan şampiyonluklar ve başarıları yeniden yaşamak istiyoruz. Futbolcularımız, idarecilerimiz ve camiamız bu konunun farkında. Bu yüzden bizler çalışacak ve başarıyı yakalayacağız. Gücünü siz sevenlerinden alan Küçükçekmece İdman Yurduspor başarılarını arttıracaktır" dedi.


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada “İlçemizin ve Kulüpler Birliğimizin üyesi olan Küçükçekmece İdman Yurduspor’un böyle anlamlı bir gecesinde bulunmaktan dolayı çok memnun olduğumu ifade etmeden geçemeyeceğim. Küçükçekmece İdman Yurduspor kulübümüz kurulduğu yıldan beri planlı programlı çalışmasının sonunda Süper Amatör lige çıkma başarısını göstermiş bundan dolayı da Kulüp Başkanı Nihat Aslanbay, Genel Koordinatör Sadettin Hazıroğlu, teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi.'


Konuşmaların ardından Küçükçekmece İdman Yurduspor'a maddi manevi destek verenlere günün anısına Plaket ve forma hediye edildi. Türk Sanat Müziği ile başlayan eğlence, Davut Güloğlu'un okuduğu şarklılarla ve türkülerle katılımcılar doyasıya eğlendiler.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...