Pazar, Mayıs 28, 2017

Çeliktepe Ümitspor penaltılarla turladı

U13 Türkiye Şampiyonası İstanbul Elemeleri ilk etabında Çeliktepe Ümitspor ile Haznedarspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. 6 golün atıldığı müthiş mücadeleyi penaltı atışları sonrasında 7-5 kazanan Çeliktepe Ümitspor üst tura yükseldi ve rakibini beklemeye başladı.


Mücadeleye hızlı başlayan Kağıthane temsilcisi Efe Kar'ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi kuran Haznedarspor Gürkan Aslansoy'un sert şutu ile skora dengeyi getirdi 1-1. Ataklarını kesmeyen Güngören temsilcisi Özgür Özata'nın mükemmel volesi ile ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.


İkinci yarıda da etkili olan Haznedarspor orta saha oyuncusu Harun Özdaş'ın güzel frikik golü ile farkı ikiye çıkarttı 1-3.


Yediği gol sonrasında rakip kaleye yüklenen Kağıthane temsilcisi Arda Uzun'uın golü ile farkı bire indirdi 2-3. Mücadele bu skorla sona erecek diye düşünülürken uzatmanın son saniyesinde sahneye bir kez daha Efe Kar çıktı. Kaleci Ozan Güven'in de gol aradığı son pozisyonda Haznedar ceza sahasına gönderilen uzun topu kaleci Ozan kafa ile aşırttı, altı pas üzerinde topu iyi takip eden Efe Kar kafa vuruşu ile mücadelenin skorunu belirledi 3-3.


Minik yıldızlardan Fair-Play örneği


Penaltı atışları sonrasında rakibine 4-2'lik skorla üstünlük sağlayan Çeliktepe Ümitspor bir üst tura yükseldi. Mücadele sonrasında sevinçlerini yarıda kesen Çeliktepe Ümitspor oyuncuları üzüntü ile yerde yatan rakiplerine sarılarak fair-play örneği gösterdi.


Kağıthane temsilsici İstanspor-Bakırköyspor galibi ile karşılaşacak ve sonrasında kazanan ekip Tükiye Şampiyonası biletini alacak.


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.