Cuma, Nisan 21, 2017

‘Statü gereği’ 1 dakika bile oynamadı!

Bölgesel Amatör Lig play-out mücadelesinde Geredespor ile karşılaşan Yeniçağaspor, mücadelede çok ilginç bir oyuncu değişikliğine imza attı.


Bolu 1.Amatör Küme’yi şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig için play-out oynamaya hak kazanan Siyah Beyazlı ekip, Bolu Atatürk Stadyumu'nda Geredespor ile karşılaştıkları mücadelenin henüz ilk dakikası dolmadan oyuncu değişikliğine gitti. 


Geçtiğimiz yıl BAL'dan düşen Yeniçağaspor'da oyuna ilk 11'de başlayan 37 numaralı formayı giyen 2000 doğumlu Harun Topal, başlama düdüğünden sonra bir dakika bile dolmadan yapılan oyuncu değişikliği ile yerini 53 numaralı Cengizhan Koç'a bıraktı. 


Kenar yönetimi, TFF'nin uygulamaya koyduğu 1998 veya daha küçük oyuncu oynatma kuralı nedeniyle böyle bir tercih yapıldığını belirtti. 


Erken oyuncu değişikliği ile başlayan mücadelenin normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona ermiş, penaltı atışlarında rakibine 3-1 üstünlük Yeniçağaspor bir yıllık aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeye hak kazanmıştır.


Muhabir: Gökhan Taner


 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...