Pazar, Nisan 23, 2017

Kocamustafapaşspor şenlikte buluştu

Birçok spor branşında faaliyet gösteren Fatih temsilcisi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak yüzlerce çocuğu buluşturdu ve yüzlerini güldürdü.


Kocamustafapaşaspor Kulüp Aile Birliği'nin katkıları ile Namık Sevik Stadı'nda gerçekleştirilen şölende Kulüp Başkanı Sayın Pınar Zeynep Ulus Çokyaşar tüm misafirler ile bizzat ilgilenirken, çocuklar ve velileri bu anlamlı günde doyasıya eğlendi.


Milli Marşımızı hep bir ağızdan çoşku ile okuyan çocuklar sonrasında futbol, çuval oyunu ve birçok aktevite ile gününü gün etti. Velilerin hazırlamış olduğu ''Anne eli değmiş yiyecekler'' standlarında karınlarını doyuran miniklere günün sonunda çeşitli hediyeler verildi. Stad dışarısında gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ile müthiş gün son buldu.


Çokyaşar ''Özgürce çocukluğumuza döndük''


Başarılı organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Sayın Çokyaşar ''Kocamustafapaşaspor Kulüp Aile Birliğimizin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Çocuk Şenliğimizi müthiş bir katılımla kutladık. Öncelikle çocuklarımıza böyle muhteşem bir bayramı armağan ettiği için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e minnetlerimizi sunar, başta kendi sporcularımız olmak üzere tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarız. Bugün burada spor okulu, alt yapı sporcularımız ve velilieri ile 200'ün üzerinde bir katılımcı ile eğlenceli bir organizasyon gerçekleştirdik. Özellikle prtokolden uzak olduk, amacımız tüm enerjimizi çocuklarımıza verebilelim ve bizlerde birgün dahi olsa özgürce çocukluğumuza dönebilelim. Bu önemli günde stadı hizmetimize açan İl Gençlik Spor Müdürlüğüne, Namık Sevik Stad'ı yönetim ve personeline, İASFK Fatih Bölge temsilcismiz Sayın Cemalettin İnanç'a ve her geçen gün büyüyen ailemizi daha da anlamlı kılan Kulüp Aile Birliğimize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunarım.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


Daha fazla fotoğraf için galerileri tıklayınız.


 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...