Cuma, Nisan 28, 2017

Karasuspor penaltılarla BAL'da

2017-2018 Bölgesel Amatör Lig’de Sakarya temsil edecek olan 3. Takım olmak için Serdivanspor ile Karasuspor , Adapazarı Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.
BAL 10.Grupta Sapanca Gençlikspor il 1. Olarak ligde kalmıştı. Süper Amatör Lig Play-Off grubu 1. Adapazarıspor ise direk BAL’a çıkan ekip olmuştu.


BAL’a çıkacak 3. Takımı belirleyecek olan Serdivanspor-Karasuspor müsabakası Adapazarı Atatürk Stadında başladı. Maçı Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba, T.F.F. Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman, Karasu İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç , Kocaali İlçe Spor Müdürü Ramazan Doğanay, Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün, Erenler İlçe Spor Müdürü Yavuz Çangır, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Sakaryaspor eski kulüp başkanı Halit Evin, Karasuspor Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Serdivanspor Kulüp Başkanı İbrahim Şamlı , her iki takımın taraftarları ve sporseverler izledi.


Kadrolar
Serdivanspor-Karasuspor maçında Semih Kurt (Eskişehir), Ali Zengin (Bilecik), Semih Kocaman (Eskişehir) , hakem olarak görev yaptılar.


Reşat Salpat Antrenörlüğündeki Serdivanspor maça Semih Zafer , E.Emre Düzlü, İsmail Kanpolat, A.Yaşar Aral, Caner Ersoy, E.Tugay Şenoğlu, Yasin İntaş, Enes Şimşek (A.Kerem Gezen) , N.Onur Şahin, Kayode Yusuf Sholaja ve Sinan Çalışkan’dan oluşan kadro ile çıktı.
Karasuspor ise Recep Eşkin antrenörlüğünde Uğur Er, Nihat Dursun, Ali Yılmaz, Emircan Demir, Orhan Çakır, Muhammer Başoğlu (Mamadan Diabete) , H.Bilal Yıldırım, Hakan Yılmaz, M.Mert Marangoz, Burak Yılmaz (Berkay Kartal) ve İshak Topçu’dan (Alparslan Kavraz) oluşan kadro ile çıktı.


İlk yarıda 3 gol
Serdivanspor maçın 18. Dakikasında Yasin İntaş’ın golü ile 1-0 öne geçti. , Karasuspor 22.Dakikada M.Mert Marangoz’un golü ile skoru eşitledi. (1-1). Karasuspor 37. Dakikada İshak Topçu’nun attığı golle , Serdivanspor karşısında 2-1 öne geçti. Bu sonuç aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

Müsabakanın 2. Yarısına hızlı başlayan Serdivanspor 55. Dakikada Sinan Çalışkan’ın attığı golle skoru eşitledi. Müsabakanın normal süresi 2-2 sona erdi. Serdivanspor-Karasuspor BAL’a yükselme maçı uzatmalara kaldı. 15’er dakikalık uzatmada da gol sesi çıkmayınca BAL’a çıkacak son takımı penaltı atışları belirledi.


Karasuspor , penaltı atışlarında Serdivanspor’a 6-5 üstünlük sağlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan taraf oldu.


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...