Perşembe, Nisan 27, 2017

Genç Kaptan Fatih sezonu değerlendirdi

İstanbul Süper Amatör Lig'de boy gösteren Pazariçi Köprülüspor'da A takım futbolcusu ve U19 kaptanı Fatih Süme,sezonu YerelFutbol.com sitesine değerlendirdi.


2016-2017 Futbol sezonu'nda yükselişe geçen Fatih Süme,Süper Amatör'de 18 maçın 18'sinde forma giydi ve 10 gol 7 asistle takımına katkı verdi.Bu sezonki son hedefini U19/2. Grup şampiyonu olarak U19/1.Ligi'ne çıkmakta görüyor.


Sezonu değerlendiren genç kaptan şu sözlerine yer verdi...


- Süper Amatör'de bu sene 18 maçın 18'inde boy gösterdin.Bu yükselişinde etkin olan faktörler ve kişiler kimlerdi?


Fatih Süme: En önemlisi pes etmemek ve çalışmak...Gerek benim her zaman yanımda olan kulüp başkanım Ali Şen,gerek A takım hocamız Hüseyin Çorapçı,gerekse kaptanımız Melih Leblebici bana çok büyük destek oldular.


- Süper Amatör perdesine büyük bir çıkış yaptın.İlla ki senin için önemli maçlar olmuştur.En çok sevindiğin ve üzüldüğün maç hangisi?


Fatih Süme: En çok sevindiğim maç Ayazağaspor'u kendi evimizde 5-1'lik skorla yendiğimiz maçtı ve o maç tam 3 gol atmıştım.O maç benim için ayrı bir yere sahip...En üzüldüğüm maç ise Çeliktepespor'a deplasmanda 2-0 yenildiğimiz maçtı.


- Süper Amatör'de sezon,senin ve takımın adına nasıl geçti? Ne gibi zorluklarla karşılaştınız?


Fatih Süme: Süper Amatör'e ilk 3 hafta kötü başladık.Sonrasında başkan takıma 5-6 kişilik bir takviye yaptı ve takım toparlanarak galibiyetler almaya başladı.Süper Amatör Lig Klasman Grubu'na kalan Hasköy'ü kendi evinde mağlup ettik.Bu güzel galibiyetlerden biriydi.Süper Amatör benim içinse çok güzel geçti ve 10 gol 7 asistle takımıma katkı yaptım.


- U19/2.Ligi 3.haftasının startını veriyor.Geride kalan haftaları,lige hazırlık aşamasından biraz bahseder misin? Takıma yeni katılanlar oldu,takımda uyum sorunu yaşanıyor mu kaptan?


Fatih Süme: U19/2.Ligi'nde ilk 2 haftayı 2 galibiyetle kapattık.2 haftada 10 gol atıp 1 gol yedik.Takımın morali şuan gayet güzel.Takıma yeni katılanlar oldu fakat bunların arasında Baran takıma hemen uyum sağlayıp ilk 11'imizin vazgeçilmez ismi oldu.


- Antrenmanlar için hangi sahayı kullanıyor ve kaç kişilik bir ekiple çalışıyorsunuz?


Fatih Süme: Lig maçlarımıza Melih Leblebici eşliğinde haftada 3 idman yaparak Yıldıztabya Stadı'nda çalışıyoruz.Her idmanımız zevkli geçiyor ve 3'ü kaleci olmak üzere 25 kişilik ekiple çalışıyoruz.Her antrenmandan önce stada erken gelip oynayacağımız maçlar hakkında toplantı yapıyoruz.


- U19/2.ligi bu sezon tarafsız sahada tek devreli lig olarak oynanıyor.Şampiyonluk şansını takımın adına nasıl görüyorsun?


Fatih Süme: İlk 2 hafta lige iyi başladık,hem skor olarak hemde oyun olarak göze hoş bir oyun sergiliyoruz. Grubumuzda İstanbul Sinop,Avcılar Cihangir ve Fatih gibi takımlar bulunmasına rağmen şampiyonluk adaylarındayız ve hedefimiz zaten şampiyonluk. Önümüze çıkan takımları yenerek şampiyonluğa uzanmak istiyoruz.


MUHABİR-ROPÖRTAJ:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.