Pazar, Nisan 23, 2017

Altınovaspor Türkiye Şampiyonası biletini kaptı

Türkiye U19 Şampiyonası İstanbul elemelerinde Altınovaspor, Tepebağ Kültürspor'u 4-1 yenerek şampiyonaya gitmeye hak kazandı.


Bakırköy Belediye Stadı'ndaki karşılaşma öncesi İASKF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öngün iki ekibe grup şampiyonluğu kupalarını takdim etti. Oyuna hızlı başlayan Altınova 20. dakikada 1-0 öne geçti. 29'da Kültürspor bir karambol sonrası eşitliği sağladı. Bu golle adeta kendine gelen Altınova 35'te yeniden öne geçti. Moral bulan Güngören ekibi devre bitene kadar iki net fırsattan faydalanamadı. İlk yarı 2-1 bitti. İkinci yarıda üstün futbolunu sürdüren Altınovaspor 50'de durumu 3-1 yaptı. Kültürspor 56'da çok net bir fırsattan faydalanamazken 67'de bir gol daha bulan Altınova sahadan 4-1 galip ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar maç sonrası büyük sevinç yaşadılar.


Bu sezon Türkiye U17 Şampiyonası'nda ilk dörde girmeyi başaran Altınovaspor aynı başarıyı U19'da da tekrarlamayı hedefliyor. Misyonunu profesyonel kulüplere futbolcu vermek olarak belirleyen ve Türk futboluna birçok isim kazandıran Altınovaspor'un yöneticileri Türkiye Şampiyonası'nda Güngören'i en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirdiler.


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.