Pazar, Mart 26, 2017

Soğuksu 'Üç yıl daha Aydınoğlu' dedi

İstanbul Süper Amatör Küme ekiplerinden Soğuksuspor, olağan genel kurulunu yaptı. Soğuksuspor Kulübü Başkanı ve Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu üç yıl için yeniden başkan seçildi.


Soğuksuspor Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleşen ve yoğun bir katılımın olduğu kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu, Kesin Hesap Tablosu okundu. Kulübün gelirleri ve giderleri açıklandı. Raporlar oybirliğiyle kabul edildi.
Yönetim Kurulu aday asil ve yedek listeleri okundu. Denetleme Kurulu asil ve yedek listeleri okundu. Yönetim Kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi.


Kongreye Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Muhtarlar Birliği Başkanı Hüseyin Hüsnü Kolcu, Beykoz’da faaliyet gösteren kulüplerin başkanları, yöneticileri ve Soğuksuspor kulübü taraftarları katıldı.


Kongrede Soğuksuspor Kulübü Başkanı Muammer Aydınoğlu kısa bir konuşma yaptı. Aydınoğlu konuşmasında kongreye katılan herkese teşekkür etti. Spora ve sporcuya kulübünün verdiği değerden bahseden Muammer Aydınoğlu “Bir çocuğun gülümsemesi ve mücadele etmesi parayla alınamayacak bir güzelliktir. Soğuksuspor Kulübü olarak spora ve sporcuya hizmet etmeye devam edeceğiz. Çok daha başarılı bir Soğuksuspor için çalışacağız” diyerek sözlerine son verdi.
Olağan Genel Kurul dilek ve temennilerle kapandı.


Muhabir: Ümit Yılmaz


 



 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...