Cuma, Mart 24, 2017

Ramispor Demirtaş'la devam dedi

İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Ramispor teknik direktör Uğur Demirtaş ile gelecek sezon da devam kararı aldı.


Kulüp lokalinde yapılan imza törenine Başkan Tayfun Aktan Yöneticiler ve Uğur Demirtaş katıldı. Başkan Aktan, burada yaptığı konuşmada “Uğur Demirtaş hocamızla anlaştık yeni sezon için onunla yola çıkacağız. Hocamızın verdiği direktifler doğrultusunda transfer politikamızı çizeceğiz ve takımımımızı en iyi yerlere taşıyacağız”şeklinde konuştu. Ramispor olarak altyapılara da büyük önem verdiklerini dile getiren Aktan, “Alt yapı teknik Koordinatörümüz Ümit Erdem nezaretinde dört antrenörümüzle spor okulları ve tüm yaş gruplarında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim olarak tesis, altyapı ve güçlü bir yönetim kadrosuyla takım değil kulüp olmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.


Geçtiğimiz sezon takıma sonradan katılan ve Ramispor’un kümede kalmasında büyük payı olan Uğur Demirtaş ise “Geçtiğimiz sezon inanılmaz olayların içinden alnımızın akıyla çıktık.Bu sezonki hedefimiz öncelikle altyapıdan A takıma futbolcu kazandırmak olacaktır.Kulübümüzün bünyesinde bir bir şablon dahilinde profesyonel düşünerek amatörce hareket ederek başarılı olan bir takım ortaya çıkarmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.


Öte yandan U 16 B liginde 13. Grup’ta mücadele eden Ramispor’da altyapılardan sorumlu Asbaşkan Tufan Doğan geçen Hafta İstanbul Giresun’u 1-0 yenerek şampiyonluk iddialarını sürdürdüklerini, grupta 3 takımın matematiksel olarak şansını devam ettirdiğini belirtti.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...