Cuma, Mart 24, 2017

Özgül: Saha komiserliğine çağ atlattık

Tek Rumeli Tv Spor servisi İstanbul futbolunun büyük yükünü çeken İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin Başkanı Ali Osman Özgülü ağırladı.


1947 Trabzon Yomra doğumlu Ali Osman Özgül. İstanbul Futbol Saha Komiserliği Derneğinde 1989 yılında Dernek Yöneticisi olduktan sonra, 2010 yılında tek aday olarak girdiği İstanbul Futbol Saha Komiserliği Derneği Olağanüstü Genel Kurulda tekrardan Başkanlığa seçildikten sonra bu görevi başarıyla sürdürmekte.Dürüstlüğü ve davranışları ile her zaman örnek bir kişi olarak gösterilen Ali Osman Özgül, İstanbul’da futbol ile alakalı herkesin sevgi ve saygısını kazanmış bir insan.


Ali Osman Özgül, “İstanbul’da bir haftada 800 resmi müsabaka oynanıyor. Biz 3oo üzerinde kadromuzla hafta içi-hafta sonu tüm müsabakalara Saha Komiseri atıyoruz. İstanbul’da Eylül’de başlayan Ligler Temmuz ayına kadar sürüyor. Son yıllarda İstanbul Futbol Saha Komiserliği çok büyük bir ivme kazandı. İstanbul, Türkiye demektir. Çünkü ilimizdeki resmi müsabaka sayısı neredeyse 25 ile eşittir. Bizim, İstanbul’da çok çalışkan, yetenekli, sürekli eğitimlerden geçen, genç ve dinamik bir kadromuz var” dedi.


Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm Kurulları ile uyum ve işbirliği içerisinde görevlerini sürdürdüklerini ifade eden Özgül, “Saha Komiserleri Derneğine verdikleri sonsuz destekten dolayı kendilerine teşkilatım adına teşekkür ederim. Bizlere olan güvenleri, bizi daha iyi işler yapmaya teşvik ediyor. Bu başarılı Yönetimler var olduğu sürece İstanbul futbolunun sırtı yere gelmez” diye konuştu.


Özgül, Saha Komiserleri Derneğinin her geçen gün daha iyi olabilmesi için göreve geldikleri günden bu yana çok çalıştıklarını ve artık sistemin hatasız işlediğini başladığını belirterek, “En önemli hizmet Dernek lokalimizle birlikte Kurumsal yapının oturtulmasıydı, bunu başardığımızı düşünüyoruz. Saha Komiserlerinin saygınlığı arttı, Derneğimizin daha iyi olması için çaba ve gayretlerimiz sürecek” ifadelerini kullandı.


21 kişilik Yönetim Kurulu ve 320 kişilik mevcutlarıyla sorunsuz bir şekilde Türk Futboluna hizmet ettiklerini ifade eden Özgül, “tüm ekibimiz son derece gayretli bir şekilde çalışıyor. Geçmiş dönemlere nazaran oldukça başarılı işlere imza atıyoruz. Ben 35 yıldır Saha Komiserliği yapıyorum, gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; bu kadro Benim yönetimimde İstanbul’a gelen en iyi kadrodur. Derneğimize çağ atlattık. Yaptıklarımızı hiç kimse inkar edemez!… Ali Osman Özgül, Türkiyenin en sıkıntısız Şubesinin İstanbulun Hiç bir sorunu kalmadığını belirterek “Ben ve ekip arkadaşlarım hiçbir zaman hizmetten geri durmadık. Hiçbir işi yarım bırakmadık. İnandığımız yolda asla geri adım atmadık. Şimdi diyoruz ki, biz, Türkiye Futbol Saha Komiserlerini daha ileriye taşıyacak güce sahibiz, benim bu ekip ile çözemeyeceğim hiçbir sorun yoktur “şeklinde konuştu.
Başkan Özgür yeni sezonda saha komiserlerine müjdeyi vererek tek tip kışlık mont kemelerin hazır olduğunu söyledi.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...