Perşembe, Mart 30, 2017

Öz Yarımburgaz eksiklere rağmen galip

İstanbul 2. Amatör Küme 9. Grup'ta zirve ortaklarından Öz Yarımburgazspor evinde Yenidoğan Güneşspor'u 2-0 yendi ve averajla ikinci sırada günü tamamladı.


Küçükçekmece temsilcisi, maçın hafta içi oynanması nedeniyle 5 eksikle sahaya çıkarken sakatlığı süren tecrübeli oyuncu Adem de riske edilmedi. Genç bir kadroyla sahaya çıkan Öz Yarımburgazspor kontrollü geçen ilk bölümün ardından 20. dakikada Hakan'ın pasında kaptan Yalçın'la 1-0 öne geçti.


Geçen hafta lideri devirmenin morali ile Halkalı'ya gelen Yenidoğan Güneşspor da zaman zaman tehlikeli gelse de kaleci İlker'i geçemedi. İlker gerek kurtarışları gerekse bir libero gibi oyun kurması ile günün dikkat çeken isimlerinden oldu. Genç oyuncu bir pozisyonda kafasına darbe alsa da oyuna devam edebildi. Sarı-Kırmızılılar 40. dakikada Muhammed'le skoru 2-0 yaptı. 


İkinci yarı iki ekip de pozisyonlara girse de değerlendiremedi ve mücadele 2-0 Öz Yarımburgazspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Küçükçekmece temsilcisi hafta sonu aynı puanla zirvede yer alan Sağmalcılarspor'la karşılaşacak. Öz Yarımburgazspor bu maçı da kazanıp zirvede tek başına kalmanın hesaplarını yapıyor.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...