Çarşamba, Mart 22, 2017

Okmeydanı Fetihspor'dan Mustafa Özkan'a yanıt

Kaleci Mustafa Özkan’ın sitemize yaptığı açıklamalarla ilgili Okmeydanı Fetihspor Kulübü’nden yanıt geldi. Yeşil beyazlı kulüp açıklamasında tecrübeli kalecinin takımdan izinsiz olarak kursa gittininin altı çizildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


“2016-2017 sezonunda futbolcumuz Mustafa Özkan ile 5.000 TL’ye 3.000 TL Peşin, kalanı 4 ayda verilecek şeklinde anlaşma yapıldı. Futbolcuya Peşinatı verildi. Sezon başında 3 maçta 1 puan aldık, son iki maçta mağlup olmamıza rağmen, antrenmanda evine gelen haciz kağıdını kulübe getirerek para istedi.


Maçlar devam ederken kulübe ve yöneticilere haber vermeden antrenörlük kursuna gitti. Hafta içi de çok önemli bir maça gelmedi. Antrenörlük kursundan geldikten iki hafta sonra Başkan ve Yönetim Mustafa’yla görüştü. Futbolcuya paracı ve güvenilir biri olmadığını deklare ettik. Kalan 2.000 TL alacağını sezon sonu vereceğimizi bildirdik. Kendisi bunu kabul etmedi ve gelmeyeceğini bildirdi. Sezonun ikinci yarısında 1 maç oynadı kalan 7 hafta gelmedi.


Açıklamasında haktan ve helalikten bahseden futbolcuya kulüp mü hakkını helal etmeli, yoksa futbolcu mu? Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.


Bugüne kadar Okmeydanı Fetih Spor Kulübü’nde sözleşme şartlarına uyan hiçbir futbolcunun hakkı kalmamıştır. Yüzlerce örneği belgeli olarak kulübümüzde bulunmaktadır. Saygılarımızla.”

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.