Perşembe, Mart 30, 2017

İstanbul Gençlergücü'ne bir sakatlık şoku daha

Bu sezon sakatlıklardan en çok mustarip olan kulüplerden biri şüphesiz İstanbul Gençlergücü... Birçok oyuncusunu sakatlığa kurban veren Güngören ekibi son olarak 2001 doğumlu futbolcusu İsmail Halitoğulları'nın sakatlığıyla sarsıldı.


İsmail, U16 Ligi'nde takımının Çeliktepe Ümitspor'la oynadığı maçta ikili mücadele sonrası kolunun üstüne düştü. Talihsiz oyuncunun kolu iki ayrı yerden kırılırken, U19'da oynama şansı kalmadı ve sezonu kapattı.


Bu sezon gerek alt yapıda gerekse A takım seviyesinde birçok şanssızlık yaşadıklarını belirten İstanbul Gençlergücü Kulüp Başkanı Özgür Subaşı "Sezon başı çok iddialı kadrolar kurduk ancak sakatlıklar üst üste geldi. Kadro kurmakta zorlanıyoruz. Çok iyi bir ekip oluşturmamıza rağmen daha 2. Amatör'de tek bir maça tam kadro çıkabilmiş değiliz. Alınan sonuçlara değil ama arkadaşlarımızın sakatlanmasına çok üzülüyoruz. Tüm oyuncularımız inşallah bir an önce aramıza dönerler. Hepsine geçmiş olsun diyorum. Tüm takımlarımıza da kazasız belasız bir lig diliyorum" dedi.


Muhabir: Efkan Bucak


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.