Salı, Mart 28, 2017

Hasan Can'dan Yamanspor'a ziyaret

Ümraniye Yamanspor Kulübüne yapılan ziyaret programında Başkan Hasan Can’a Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Maliki Ejder Batur,  Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Karabekir Spor Kulubü Başkanı Salim Çetinkaya eşlik etti.


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Belediye Başkan yardımcıları, Ümraniye Yamanspor Kulubü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu, Yöneticiler ve futbolcularla  sabah kahvaltısında spor üzerine sohbet etti.


Ümraniye Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu: “Sporun ve sporcunun her daim yanında olan Başkanımız Hasan Can’a kulübümüze sağlamış olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim” dedi.


Kazımkarabekir Spor Kulübü Başkanı  Salim Çetinkaya da, Ümraniye’de tüm amatör kulüplere sağladığı katkılar için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.


Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ise; Belediyenin spor hizmetleri  hakkında konuşma gerçekleştirdi. 


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, amatör kulüplerin yetiştirdiği sporcuların sadece sporcu kişiliklerinin değil insani yönlerinin de geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Can: “Göreve geldiğimiz günden bugüne Ümraniye'de tüm futbol kulüplerine ayrım yapmaksızın destek verdik. Ümraniye Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek oluyoruz” dedi.


 Editör: Atilla DEMİR


  Bel.Bşk Hasan Can, Mahmut Kalyoncu ve U13 Santraforu Ayhan Demirp>

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.