Perşembe, Mart 30, 2017

Hakeme kızdı sahayı terketti

İstanbul U19/1.Lig'inde oynanan Vardarspor ile Muradiye karşılaşmasının ikinci yarısında konuk ekip Recep'in atılması ile 10 kişi kaldı. Zaman zaman gergin geçen mücadeleye konuk ekip kaptanı Berke'nin oyun alanını kendi isteği ile terketmesi damga vurdu.


Mücadelenin 70.dakikasında sağ taç çizgisi kenarında Vardarspor'lu Oğuzhan ile Muradiyespor defans oyuncusu Taha mücadelesinde mücadelenin hakemi Engin Uzunçelebi ev sahi ekip lehine faul kararı verdi. Bu esnada kendi sahasına doğru yönelen Taha, Oğuzhan'ın arkadan salladığı tekmeye maruz kaldı. İkili arasındaki tartışma sonrasında mücadelenin hakemi yardımcı hakemi ile konuştuktan sonra Taha'ya sarı kartını çıkardı. Bu karara sinirlenen takım kaptanı Berke, Oğuzhan ile tartışmayı sürdürünce sarı kart gördü. Genç oyuncu rakibine de kırmızı kart yerine sarı kart veren hakemine kızarak tepkisini oyun alanını terkederek gösterdi.


Mücadelenin hakemi oyunu terkeden Berke'ye de sarı kartını gösterirken 2-0 mağlup olan konuk ekip kalan dakikalarda 2 gol bularak sahadan bir puanla ayrıldı.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.