Salı, Mart 28, 2017

Geredespor, Akçakocaspor’u eli boş gönderdi

Geredespor’un gollerini Oğuzhan Yılmaz, Murat Turan (2) ve Samed Ballıkcı kaydetti.Konuk ekipte 47.dakikada Abdulkadir kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.


Geredespor iyi başladı


Karşılaşmaya ev sahibi Geredespor etkili başladı. 3.dakikada kullanılan kornerde Ali Tuna topu çizgi üzerinde ki Oğuzhan’a çıkardı, Oğuzhan attığı sert şut ile takımını 1-0 öne geçirdi.Akçakocaspor 16.dakikada ilk kez etkili olduğu pozisyonda gol ile buluşamadı. 30.dakikada ise karşılaşmada ki tek golün sahibi Oğuzhan’ın yaptığı hatada kaleci Gündoğan kalesini gole kapadı.İlk yarının son anlarında ise Samed’in yaptığı ortada Oğuzhan’ın kafa vuruşunu kaleci çizgiden çıkardı.İlk yarı Geredespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Gerede rahat, Akçakoca hırçın


İkinci yarıya Geredespor farkı yükseltmek, Akçakocaspor ise farkı azaltmak adına çıktı.46.dakikada Oğuzhan Candan’ın pasında top ile buluşan Murat Turan attığı gol ile Akçakocaspor’un umutlarını azalttı.Golden 1 dakika sonra karşılaşmada hırçın tavırlar sergileyen Abdulkadir rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. Karşılaşmanın 79.dakikasında Geredespor adına iyi işler yapan Murat Turan kendi getirdiği topu şık bir vuruş ile ağlara gönderdi. 82.dakikada ise karşılaşmada 2 gol atan Murat Turan’ın şık pasında top ile buluşan Samed kalecinin bacak arasından topu ağlara gönderdi.Karşılaşma Geredespor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


Yakışmayan hareketler


Karşılaşmaya stresli başlayan Akçakocaspor’lu futbolcular karşılaşma boyunca gerek hakem triosuna, gerekse Geredespor’lu fubolculara sık sık sert tavır ve sözleriyle tepki çektiler.Akçakocaspor’lu bazı futbolcular Geredespor’lu futbolculara ; ‘’topa ayağınızı sokmayın, ayağınızı kırarız’’ dediler.Bu söylem ve hareketler ise karşılaşmayı izleyenler tarafından büyük tepki topladı.


Akçakocaspor küme düştü


Karşılaşmadan puansız ayrılan Düzce ekibi Akçakocaspor bitime 2 hafta kala matematiksel olarak küme düştü.


Trio etkisiz kaldı


Karşılaşmada görev yapan hakem triosu bir çok pozisyonda etkisiz kaldı. Trio’ya yapılan sert itirazlarda suskun kalan trio, çoğu pozisyonda da yanlış kararlara imza attı.


Saha: Bolu Karaçayır


Hakemler: Feridun Daldaş, Uğur Başdaş, Tayfun Topuzayak


Geredespor: Gündoğan, Ali Tuna, Anılcan, Oğuzhan, Fatih, Cemal, Samed, Emre, Murat, M.Ali, Oğuzhan Candan


Teknik Sorumlu: Ahmet Gazi Özdemir


Akçakocaspor: İsmail, Kadir, Enes, Aytaç, Kerem, Abdulkadir, Cüneyt, Mahmut, Çoşkun, Hüseyin, Yunus Emre


Teknik Sorumlu: Selahattin Bal


Kırmızı Kart: 47’ Abdulkadir Ordukaya


Goller: 3’ Oğuzhan Yılmaz, 46’79 Murat Turan, 82’ Samed Ballıkcı


Haber: Ali Can Duman /Yerel Futbol Bolu

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.