Perşembe, Mart 30, 2017

Cankurtaranspor'da Mehmet Binici güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Küme ekiplerinden Cankurtaranspor'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Olağan Genel Kurul'da tek aday olan Mehmet Binici, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 


Listesinde eski yöneticiler ile yeni yöneticileri biraraya getiren Başkan Mehmet Binici, yaptığı konuşmada, "Kongremizin öncelikle kulübümüze ve semtimize, daha sonra ise spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tam 5 yıl önce bugün yönetimi devraldığımızda kulübümüzün dağ kadar vergi borcu bulunuyordu, kulüp lokalimiz yoktu ve kulüpte sadece mevcuttaki Teknik Direktörümüz Orhan Sarıkaya ve eski yöneticimiz Aydın Kavuncu kalmıştı. Tek başlarına tüm yükü sırtlanmış ve mücadeleyi bırakmıyorlardı. Bugün ise vergi borcunun yarısından fazlası ödenmiş, kulüp lokalimiz verdiğimiz zorlu mücadele sonrası Sultanahmet'in en kıymetli yerinde faaliyete geçmiş ve asilinden yedeğine, tüm kurullarıyla çalışacak olan, bugün burada seçtiğiniz Yönetim Kurulu'na sahip bir kulüp haline gelmiştir. Biz bu yola çıkarken kulübümüze, semtimize ve amatör spor camiasına nasıl faydamız olur, daha fazla neler yapabiliriz diyerek çıktık. Evet birçok engel koyuldu önümüze fakat pes etmedik. Bu vesileyle 5 yıllık süreçte yönetimimizde bulunup Cankurtaran'a hizmet eden tüm yönetici ağabey ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün göreve gelen Yönetim Kurulumuz'un hedefi; kulübümüzü borcu kalmamış ve sportif açıdan eski şaşaalı günlerine dönmüş bir kulüp haline getirmektir. Yönetimdeki arkadaşlarımıza baktığımız zaman içlerinde 2. Lig ekiplerinden birisinin mevcuttaki yöneticiliğini yapan bir kardeşimiz, profesyonel ve amatör camiaya hakim bir ağabeyimiz, kulübümüzün haklarını savunmak için avukat bir yol arkadaşımız, kurumsal kimliğimizin yenilenmesinde profesyonel bir arkadaşımız, basınla olan iletişimimizi yakın bir şekilde sürdürecek bir kardeşimiz, gençliğe ve spora değer veren işadamlarımız bulunmaktadır. Her biriyle teker teker yöneticilik yapıp yapmayacakları hususunu konuşurken, hepsinden aynı cevabı aldım. "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, aynı zamanda kulübü hakettiği noktaya getirebilmende faydamız olacağını düşünüyorsan seninleyiz" dediler. Demek ki hepimizin meselesi aynı. Önümüzdeki sezon bambaşka bir Cankurtaran izleyecek herkes. Şimdiden bayraklarınızı, şapkalarınızı, kaşkollarınızı sandıklardan çıkarın. Tekrardan hepinize vermiş olduğunuz güvenoylarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


Mehmet Binici başkanlığında Cankurtaranspor'un yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oldu:


YÖNETİM KURULU ASİL
1- MEHMET BİNİCİ
2- AHMET KAYA
3- GÖKSEL GÜRSOY
4- AHMET KÜÇÜK
5- MUHAMMED FARUK AYDAR
6- MAHMUT GAZİ ÖZKAN
7- HASAN YAPICI
8- ALİ KARAİSMAİLOĞLU
9- FURKAN AŞKIN
10- ARİF ÇAPOĞLU
11- MEHMET KAAN ÇELİKEL


Editör: Gökhan Taner

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.