Perşembe, Mart 23, 2017

BU ŞİDDET NEREYE KADAR?

Hafta bitmesin ki hakemlere uygulanan şiddetini duymayalım, görmeyelim, yazmayalım...


Son iki haftada yaşanan ve artık bu kadar da olmaz arkadaş dedirtecek olaylar zincirinin sonucunda İHK kınamalarla bir haftayı daha geride bıraktı. "Talimatlara uyulmazsa maçlar oynatılmayacak" açıklaması sonrasında sahalarda emniyet güçleri bulunuyor hatta saha içerisine girmeleri isteniyor.


Evet, memleketin tüm sorunları bitmiş gibi bir de futbol sahalarını şiddet yuvasına çeviren futbolcu ve taraftarlar hatta bir takım yöneticiler artık yeter!


O emniyet güçlerini, hiç işi gücü yokmuş gibi sizin ego tatminleriniz için sahalarda esir etmeye ne gerek var? Vatanın bekası ve huzuru için artık yeter!


Futbol bir oyundur, sadece bir oyun.


Ey yöneticiler, yanlış hoca ve kadro kurulmalarından dolayı sizlere küfür ediliyor mu ya da tekme tokat dayak yiyor musunuz?


Ey futbolcu kardeşler, arkadaşlar; doksan dakika boyunca emek veriyorsunuz. Adrenalin seviyeniz tavan yapıyor, hırsınız da var kabul ama kaçırdığınız ya da hatalı verdiğiniz hangi karardan sonra yumruk yiyorsunuz? Hatalı gol yiyen kaleci, kim tarafından darp ediliyor?


Artık yeter...


Futbol taraftarla ne zaman güzel olur? Ancak tarafsızlıkla...


Hanginize yaptığınız işte herhangi bir hata yüzünden pet şişe atıyorlar, hanginizi taşlıyorlar, küfrediyorlar? Yapmayın, artık yeter...


Üst liglerde başlayan 'ŞİDDETE HAYIR'a sizler de katılın, hayırlı bir iş yapın. Şiddetin her türlüsünün önüne set çekin.


Bir sözüm de hakemlerimize... Hata yapın, yapacaksınız da bu çok doğal ama empati yapın, diyaloglarınızı geliştirin, saniyeler içerisinde vemiş olduğunuz kararlar yüzünden linç edilmenize inanın kimseler göz yummayacak.


İHK, lütfen ülkemizin en büyük sorunlarından olan kuru kınamalardan vazgeçin ve yaptırım uygulayın.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.