Cumartesi, Şubat 25, 2017

'Taraftar yoksa ben de yokum'

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 20. hafta maçında Nevşehirspor ile Yeşil Kırşehirspor takımları 26 Şubat 2016 Pazar günü saat 14.00'da Kırşehir Ahi Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Takımlarını pazar günü deplasmanda desteklemeyi planlayan taraftara Kırşehir İl Spor Güvenlilk Kurulu tarafından yasak getirilerek tribünde yer almaları engellendi.


Kırşehir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan Nevşehirspor taraftarının maça alınmaması yönünde karar alındığı ve bunun da federasyona gönderildiği açıklandı. Ayrıca kurul maça sadece 10 yönetici ve esame listesinde yer almayan 5 sporcunun ev sahibi takım tarafından statta güvenliği tam olarak sağlanmış bir yerde müsabakayı takip edebileceği ifade edildi.


Başkan Leblebici'nde önemli açıklama
Pazar günü Yeşil Kırşehirspor deplasmanında Nevşehirspor'u destekleyecek olan taraftara Kırşehir Spor Güvenlik Kurulu tarafından yasak getirilmişti.


Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Seyircimizin kabul edilmediği karşılaşmada bende olmayacağım" diyerek taraftarla birlikte olduğunun mesajını verdi.


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.