Pazartesi, Şubat 27, 2017

Yeşilköy zirve aşkına

SAL Klasman B grubu mücadelesinde Yeşilköy ile Hasköy, Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi.  90 dakika boyunca rakibinden daha iyi bir oyun sergileyen Yeşilköy sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.


İlk yarıda topa daha çok sahip olan Bakırköy temsilcisi olsa da ilk yarının ilk tehlikeli atağını Hasköy gerçekleştirdi. Yeşilköy ceza sahası içinde Sergen'in güzel vuruşunu kaleci Mert aynı güzellikte çelmeyi başardı. Yeşilköy ilk yarının son dakikalarında gole yaklaştı. Ceza sahası dışından Baran'ın sert şutu yan direkten oyun alanına döndü. İlk yarı golsüz eşitliikle tamamlandı.


Tataroğlu affetmedi


Mücadelenin 53.dakikasında Yeşilköy öne geçti. Ceza sahası dışından Baran'ın sert şutu üst direkten döndü, dönen topu iyi takip eden golcü oyuncu Selim Tataroğlu topu filelere yolladı 1-0. Golden sonra ataklarını kesmeyen Bakırköy temsilcisi kanatlardan Tolga ve Yılmaz ile etkili ataklar geliştirdi. 


76.dakikada Sergen'in ortasında Serkay'ın kafa vuruşu kaleci Mert'te kaldı. 84.dakikada ani gelişen atakta Baran pasını Muhammet Ali Atam'a aktardı. Muhammet Ali'nin ortasında Tolga farkı ikiye çıkartan golü ağlara gönderdi 2-0. 87.dakikada Muhammet Ali'nin düzgün ortasında Tolga'nın kafa vuruşu ağlarla buluştu ancak mücadelenin yardımcı hakemi Deniz Caner Özaral ofsayt bayrağını kaldırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşilköy üstün oynadığı mücadeleyi 2-0'lık skorla kazanarak liderliğe yükseldi. 


Karşılaşmanın hakem triosu mükemmel bir perfonmans sergilerken, gereksiz düdüklerden kaçınarak oyunun temposunu bir an olsun düşürmediler.  Geçtiğimiz hafta Beylikdüzü ağlarını da havalandıran golcü oyuncu Selim Tataroğlu bu haftayı da boş geçmeyerek rakibinin kilidini açan isim oldu. Beyoğlu temsilcisi ise doksan dakika boyunca iyi mücadele etmesine rağmen hücum hattında etkili olamadı ve liderliği rakibine bıraktı.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...