Pazartesi, Şubat 27, 2017

Paşabahçe 90'da güldü

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu maçında Kurtköyspor ile Paşabahçe Selimiye Stadı’nda karşılaştı.


Maçın ilk golü 14.dakikada Kurtköyspor takımından geldi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Onur’un ortasında Paşabahçe kalecisi Yağızcan’dan dönen topa, ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yapan Fatih Adıyaman takımını öne geçirdi. (1-0)


Paşabahçe penaltı kaçırdı
Paşabahçe yediği golün etkisinden erken kurtulup rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirdi. 40.dakikada Ergün’ün düşürülmesi sonucunda hakem beyaz noktayı gösterdi ve Paşabahçe penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Yunus Emre Şenoğlu topu dışarıya attı. İlk yarının son dakikasında sahneye tekrar Yunus Emre Şenoğlu çıktı. Kendi yarattığı atakta direkten dönen topunu kafayla tamamlayarak ilk yarının sonucunu tayin etti. ( 1-1)


Kurtköy bastırdı Paşabahçe attı
İkinci Yarıya etkili başlayan taraf Kurtköyspor takımıydı. Pendik temsilcisi üst üste yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde Kurtköyspor Emre ile çok net bir gol kaçırdı. Paşabahçe takımı kontra atağa çıkarak rakibini az adamla yakaladı. İshak’ın ortasında takımın golcü ismi Ergün Yılmaz şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. (2-1) Bu gol aynı zamanda maçında sonucu oldu.


Karşılaşmada tam bir futbol havası hakimdi. Gergin bir atmosfer de geçen maçta gülen taraf Beykoz temsilcisi Paşabahçe oldu. Bu sonuçta Paşabahçe puanını 4’e yükseltirken, Kurtköyspor 3 puanda kaldı.


Muhabir: Can Mutlu


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.