Pazartesi, Şubat 27, 2017

Neslişahspor deplasmanda kazandı

2.Amatör 5.Grubu favorilerinden Neslişahspor 2.maçını da kazanarak averajla liderlik koltuğuna oturdu.


 


Karşılaşmanın iki yarısında da etkili bir futbol ortaya koyan Turgut Şakar'ın talebeleri, mücadelenin ilk yarısını Fatih Demir ve takımın golcü ismi Gökhan Ayarcı'nın golleri ile 2-0 önde kapattı.


 


İkinci yarıda da iyi oyununu ortaya koyan konuk ekip Neslişahspor kalesinde gördüğü gole Melik Koyunbakan'ın 2 golü ile cevap vererek mücadeleyi 4-1 kazanarak hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu.


 


Maç sonu açıklamalarda bulunan Turgut Şakar, "Başkan Metin Şakar, İkinci Başkan Şaban Dayan, Genel Kaptan Yunus Aydın, yönetimden İsa Küpeli ve Süleyman ayarcı ile çok güzel diyalog içerisindeyiz. Bu sene yapmış olduğumuz transferler ile şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak hem kalitemiz hemde arkadaşlığımız en üst seviyede". 



"Kaleci Hüseyin Yıldırım ve sol bek Fatih Demir'i Kücükpazar'dan kadromuza kattık. Stoperlerimiz Emre Duyduk ve Kaan İlaslan Özkartal takımından ekibimize dahil oldular.  Tanju Çalıkoğlu sag acık Balat Yeşilova, Eyüp Babayiğit Santrafor Ayasofya, Alaaedin Elsherıf sol acık Başakşehir, Eren Altunkaynak Bağcılar Eğitim, Melik Koyunbakan orta saha Kadırga, Devid Bindia Pınarhisar, orta saha Gökhan Ayarcı forvet Topkapı, şeklinde transferlerimiz oldu. Mehmetcan Enez, Yasın Balkaya, Kurtan Usta Veli Yaldırak, Ramazan Süzen gibi oyuncularımızda geçen seneden kadromuzda bulunan oyunculardı. Eski ve yeni oyuncularımızın uyumu, bizi şampiyonluk için daha da umutlandırıyor. Her haftayı ayrı ayrı değerlendirip, rakiplerimizin sıralamadaki yerlerini önemsemeden tüm maçlarımıza galibiyet parolası ile çıkacağız. Camiamıza şampiyonluk yaşatmak için Yönetim, Teknik Ekip ve oyuncular kenetlendik. 1.Amatöre terfi edeceğimize inanıyorum."dedi


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.