Pazar, Şubat 26, 2017

Namık Sevik'te golsüz düello

SAL Klasman A grubu 3.hafta mücadelesinde Kocasinanspor ile İstanbul Güngörenspor Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Puansız iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmazken her iki ekipte 1 puana razı oldu.


Taraftarının da desteğini arkasına alan İstanbul Güngörenspor ilk yarıda daha etkili olan ekipti. Ersel Samet ve Metin ile kanatlardan etkili olmaya çalışan Bordo-Beyazlılar Kocasinan savunmasını aşamadı.


Penaltı isyanı


Mücadelenin 13.dakikasında Kocasinan ceza sahası içinde defans oyuncusu Oktay, Nihat'ın ayağına basarak rakibini durdurdu. Güngören temsilcisi penaltı beklerken mücadelenin hakemi Sezer Yalçın devam kararı verdi. İlk yarıda İstanbul Güngörenspor'da Celal sakatlanarak yerini Emre'ye bırakırken, Kocasinanspor'da ise Faruk sakatlanarak yerini Zülfikar'a bıraktı.


İkinci yarıda da topa daha çok sahip görünen İstanbul Güngörenspor olsa da net gol pozisyonuna giremedi. Bahçelievler temsilcisinde orta saha oyuncusu Zülfikar oynadığı futbolla takımının en etkili isimlerinden oldu.


56.dakikada Ersel Samet Kocasinan ceza yayı önünde rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Bordo-Beyazlılar penaltı beklerken mücadelenin hakemi Sezer Yalçın pozisyonun dışarıda olduğunu belirterek faul kararı verdi. Kullanılan serbest atıştan sonuç alınamadı.


'Kutsal' eldiven sahnede


6 gün içinde 3'üncü maçına çıkan Bahçelievler temsilcisinde yorgunluk göze batarken son dakikalarda öne geçme fırsatını kaçırdı. Grup maçlarında doksan dakika boyunca oyunu bırakmayan Kocasinan bu maçta da uzatmalarda üç puana çok yaklaştı. İstanbul Güngörenspor ceza sahasına gönderilen uzun topu önüne alan genç oyuncu Berkay kaleci Kutsal ile karşı karşıya kaldı. Nefeslerin tutulduğu anda kalesini terkederek açıyı kapatan Kutsal, Berkay'ın vuruşunda gol izni vermedi ve doksan dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...