Salı, Şubat 28, 2017

Geleceğin yıldızları burada yetişiyor

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından Küçükçekmece İdman Yurdu'nun genel Kordinatörü Sadettin Hazıroğlu tarafından açılan Alt Yapı Futbol Okulu çalışmaları aralıksız devam ediyor.


 


Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren Geleceğin Futbol Yıldızları Okulu, cumartesi ve pazar günler 2010 ile 2003 Doğumlular arasını kapsayan sporculara, UEFA Diplomalı Akademik antrenörler eşliğinde futbol oynama ve yeteneklerini geliştirme imkânı sunuyor.


Sadettin Hazıroğlu, öğrenciler ile birebir ilgilendiklerini belirtirken öğrencilere futbolun temel kurallarını öğrettiklerini dile getirdi. Çocukların spor ile tanışmaları için önemli bir iş yaptıklarını dile getiren Hazıroğlu futbol okulunun açılmasına destek veren Kulüp Başkanımız Nihat Aslanbay ve yöneticilerine de teşekkür etti. Yaz Spor Okulu’nun yanı sıra 12 ay hizmette olduklarını belirten Hazıroğlu, Küçükçekmece İdman Yurdu Spor ve Türk futboluna yeni futbolcu kazandırmak için 365 gün faaliyette olduklarını belirtti.


Kayıtların Küçükçekmece İdman Yurdu Spor Tesisleri’nde devam ettiğini belirten sadettin Hazıroğlu, kayıtların halen devam ettiğini ifade etti. Okula kayıt yaptırmak isteyenler Küçükçekmece İdman Yurduspor Kulübü tesislerine gelerek kayıt formu alıp doldurmaları gerekmektedir. İrtibat için 0212-426.45.57 arayarak ön bilgi alabilirler”dedi.



Futbol okulunun hafta sonu gerçekleşen antrenmanına öğrencilerin velileri de katılarak çocuklarının futbol alanındaki gelişimlerini yakından öğrenme şansı edindiler. Veliler futbol okulundan kaynaklı mutlu olduklarını ve çocuklarının boş zamanlarını geçirebilecekleri güzel bir aktivite olduğunu dile getirirken, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmemeleri için böyle aktivitelerin Küçükçekmece’de yaygınlaşması gerektiğini belirttiler.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.