Perşembe, Şubat 23, 2017

Bağcılar Orduspor'da transfer şov

Yeni sezonda hedefini 1. Amatör Küme olarak hedefleyen, 2. Amatör Küme 7. Grup ekibi Bağcılar Orduspor dış transferde Kasımpaşa’dan Birtan, Kasımpaşa’dan Fazlı, Mert, Şafak 76’dan Tayfun, Vardarspor’dan Emre, Akalanspor’dan Ahmet, Akalanspor’dan Nevzat, CFS’den Tarık, Bağcılar Cemspor’dan Cafer, Akalanspor’dan Kerim ve Rumelispor’dan Agit ile anlaştı.


Yerel Futbol’a açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam Okan Uludağ yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını, İstanbul’un ilk Ordu isimli takımı olan Bağcılar Orduspor’a genç ve dinamik bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi. Uludağ, transfer dışında altyapımızda yetişen oyuncular var. Güzel bir ortam oluşturduk. Bu transferleri yapmamıza destek olan sayın Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ederiz. İstanbul’daki tüm Orduluları takımımızı desteklemeye gelmelerini ve manevi destekte bulunmalarını istiyoruz” dedi.


Muhabir: Alper Kaderoğlu


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...