Pazartesi, Şubat 27, 2017

Altın tepside üç puan Ferahevlerspor'un

İstanbul 2. Amatör Küme 13. Grup'ta Halil Rıfat Paşaspor, öne geçtiği maçta kalecisiyle birlikte iki oyuncusunun atılmasıyla Ferahevlerspor'a 2-1 mağlup oldu.


Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında çok net iki fırsatı değerlendirmeyen ev sahibi ekip, ikinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen rakibine verdi. İkinci yarıda rüzgarı da arkasına alan Sarıyer temsilcisi, topla daha fazla oynamasına karşın risk aldığı dakikalarda kalesinde golü gördü. Gol öncesi Ferahevlerspor'da Ömer Faruk direkt kırmızı kart görürken, ev sahibi Şişli ekibinde de gol sonrası bir oyuncu gereksiz bir şekilde kırmızı kart gördü. 


PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN


Son bölümlerde stoper Onur Aksoy'un forvete geçmesiyle hücum etkinliği artan konuk Yeşil Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun 88'de attığı golle skoru eşitledi. Golün ardından çabuk başlamak isteyen konuk ekip oyuncusuna yaptığı müdahaleyle Halil Rıfat Paşaspor kalecisi de kırmızı kart gördü ve kaleye oyuncu geçti. 


7 dakikalık uzatmada ataklarını iyice sıklaştıran Ferahevlerspor, sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Onur Aksoy'un güzel kafa golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve puanını 4 yaparak ikinci sıraya yükseldi. 


Muhabir: Gökhan Taner


 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...