Cumartesi, Ocak 28, 2017

Tümosanspor U17 takımı Türkiye Şampiyonasında

Tümosanspor Kulubü U17 takımı, Konya ilimizi Kara Kartallar Spor Kulübü ile birlikte Türkiye şampiyonasında temsil edecek.


Tümosanspor, Grupta oynadığı Selçuklu Belediyespor maçını 3-1'lik skorlarla ardından Seydişehir Belediyespor'u da 2-0'lık skorla yenerek, Türkiye Şampiyonasında oynama hakkını elde etti.


Mavi beyazlılar, Lig oynadığı 14 karşılaşmada 10 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet alırken, Eleme Grubu maçlarında oynadığı 2 maçı da kazandı. Antrenör Mustafa Taşkın’ın talebeleri üst üste 15 maçta yenilgi yüzü görmedi.


 


Öte yandan 2016/2017 Sezonu U17 Ligi  A, C Gruplarındaki takımları şampiyona dışına iten Tümosan Spor ve Kara Kartallar takımları B Grubunda yer alan iki takımın şampiyonada boy gösterecek olması dikkatlerde kaçmadı.


Türkiye Şampiyonasında Konya ilini temsil edecek takımlardan biri olan Tümosan Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Taşkın yaptığı açıklamada Sezon başında ortaya koydukları hedeflere bir bir ulaştıklarını belirten Taşkın; “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi maç çıkardılar. Ayağa oynayarak rakibimizi çözdük. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve net bir skorla rakibimizi geçerek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. Bu başarı hepimizin, başta Kulüp Yönetim Kurulu üyemiz Hüseyin Ay ve Yönetim Kurulumuz olmak üzere,  çocuklarımıza ve ailelerine, katkı koyan herkese çok teşekkür ederim.dedi.



Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ay, başarılarından dolayı oyuncuları ve teknik kadroyu kutladı. Kulüp olarak birçok branşta gençlere kucak açtıklarını disiplinli ve programlı çalışmayla başarının geldiğini ifade etti. U 17 takımımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Son yıllarda futbola önemli işler yaptık. Karşılığını yavaş yavaş alıyoruz. Altyapıdan çok yetenekli oyuncular var. Planlı programlı ve disiplinli bir şekilde çalışarak önemli başarılar elde ediyorlar. Genç oyuncularımız Türkiye şampiyonasında da hem kulübümüzü hem de ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan hiç şüphem yok. Oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik ediyorum.” dedi


HABER & RESİM : YÜKSEL CIRT - KONYA


 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.