Cuma, Ocak 27, 2017

Telsizspor U-19'dan üçü bir yerde

Telsizspor U-19 takımı kadrosunu 3 transferle güçlendirdi. Antrenör Sertan Kalyoncu'nun olumlu rapor verdiği Berkay Esen, Ömer Aydın ve Serkan Arslan'la sözleşme imzalandı. Üç futbolcunun üç aydır takımla antrenmana çıktığı ve hazır oldukları bildirildi


Transferlerden Berkay Esen'in stoper, Ömer Aydın'ın forvet, Serkan Arslan'ın orta saha olarak görev yaptıkları, ayrıca Kalyoncu'nun 2 oyuncunun lisansları için de kulüpleriyle iletişim halinde olduğu belirtildi.


Antrenör Sertan Kalyoncu yaptığı açıklamada "Transferlerden çok memnunum. Oyuncularımın geneli 1999 doğumlu ve seneye de genç takımda oynayabilecekler. Gidişat gayet iyi, grubumuzda kaliteli ekipler var fakat biz de bu grupta öne çıkmak istiyoruz. Takımımınn gösterdikleri mücadele ve oyundan dolayı çok ümitliyim. Allah inşallah hayırlısını nasip eder" ifadelerini kullandı.


 

Telsizspor hazırlık sürecinde 6 hazırlık maçı oynadı. 5 galibiyet alan Lacivert-Beyazlı ekip 1 kez de sahadan yenik ayrıldı. 16 gol atan Sertan Kalyoncu'nun öğrencileri kalesinde 8 gole engel olamadı.

 

HABER: EFKAN BUCAK

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.