Pazartesi, Ocak 30, 2017

Tek ihtimali olan çocuklar 'Klasman'da

Süper Amatör 4.Grupta Klasman grubuna kalan son takım olmak için Çıksalın, Büyükçekmece Belediye ve Dudulluspor kıyasıya bir mücadele içine girerken, gülen taraf 4.sırada olan Çıksalınspor oldu.


Mücadeleye çıkarken, Büyükçekmece Belediye karşısında ilk maçını  3-1 kaybeden ev sahibi ekibe, tekrar bir maç oynamak için en az iki farklı galibiyet gerekirken, ikili averajı eline geçirmesi için bu farkı 3'e çıkarmaları gerekiyordu. Çıksalınspor galip geldiğinde ise Zara Ekinli - Dudulluspor mücadelesinde Zara Ekinli takımının Dudulluspor'dan puan almasını bekleyecekti.


Karşılaşmanın başından beri ev sahibi ekip Çıksalınspor, taraftarının da desteğini arkasına alarak Büyükçekmece Belediye takımını adeta sindirdi. Özellikle savunmada Gogo lakaplı tecrübeli oyuncu Gökhan Suülker ve tecrübeli kaptan Alper'in mükemmel performansı ile rakip forvet hattına pozisyon dahi vermeyen Çıksalın takımı 33.dakikada kaleci Oktay'ın adale sakatığı ile adeta şok geçirdi. Oktay'ın yerine ise takımın genç kalecisi 2000 doğumlu Baha kaleye geçti. 38.dakikada ise ilk yarının yıldızlarından Emrah kafa ile ceza sahasının solundan topu Onur Kerman ile buluşturdu. Onur'un vuruşu filelerle buluştu ve ev sahibi ekip  1-0 öne geçti. Mücadelenin 44.dakikasında ise atak yönüne doğru sol çaprazda topla buluşan Emrah kalecinin soluna doğru mükemmel bir şut gönderdi ve topu filelerle buluşturdu. 2-0


İlk yarıda 2-0 üstünlüğü yakalayan Çıksalınspor, rakibinin cılız atakları karşısında etkili savunmasını sürdürürken, İkinci yarıda Çıksalınspor'da Ahmet Pırlant sahneye çıktı. Aldığı her topta rakip kalede tehlike yaratan genç oyuncu attığı gol ile de takımını 3-0 öne geçirdi. Mücadelenin son dakikalarına girilirken gol perdesini açan Onur takımını 4-0 öne geçirdi ve mücadelede bu skorla sona erdi.


Zara Ekinli - Dudulluspor mücadelesinde Dudulluspor'da puan kaybedince, puanını Büyükçekmece Belediye ile eşitleyen ve ikili averajda avantajı eline geçiren Çıksalınspor Klasman Grubuna adını yazdıran ekip oldu.


 


HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.