Perşembe, Ocak 26, 2017

Seydişehir Belediyespor galibiyeti kaçırdı

Konya Süper Amatör Lig 11. Hafta maçında Seydişehir Belediyespor – Ç.Çumra Belediyespor ile karşı karşıya geldi.


Yoğun kar yağışının etkili olduğu ve Seydişehir ilçe stadının zeminin karla kaplı olması nedeniyle Merkeze  Şehit Süleyman Ballan sahasına alındığı karşılaşmada Seydişehir Belediyespor galibiyeti kaçıran taraf oldu.


İl Hakem Mehmet Himyeri, Cihat Bal, Vahdi Aladağlı triosunun başarıyla yönettiği Seydişehir Belediyespor – Ç.Çumra Belediyespor karşılaşmasında 1-0 geriye düşen Seydişehir temsilcisi üst üste bulduğu gollerle 2-1 öne geçmesini bildi ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı.


Karşılaşmanın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliğiyle başlayan Ç.Çumra Belediyespor zorda olsa bulduğu golle eşitliği sağladı.Çumra Temsilcisinin defansta yaşadığı hataları değerlendiremeyen Seydişehir’li futbolcular galibiyeti kaçıran taraf oldu ve karşılaşma 2-2 tamamlandı. 


Ç.Çumra Belediyespor’un gollerini Hasan Uzun ve Hüseyin Ardıç atarken Seydişehir Belediyespor’un gollerini Durmuş Ali ve Halil İbrahim attı.    Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımdan 1’er futbolcu direk kırmızı kartla oyundan atıldı.


Zirve yarışında önemli puan kaybı yaşayan Ç.Çumra Belediyespor hafta sonu Ereğlispor deplasmanına giderken, Seydişehir Belediyespor, Selçuklu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  


HABER & RESİM : YÜKSEL CIRT - KONYA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.