Pazar, Temmuz 31, 2016

Küçükçekmece İ.Yurdu iç transferi bitirdi, dış transferde atağa kalktı!

İstanbul 1 Amatör Liginin takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor Kulübü yeni sezon için çalışmalara başladı. Kırmızı -Siyahlılar iç transfer 14 oyuncu ile yeniden anlaşama yenilerken, dış transferde harekete geçti.
Kurulduğu ilk yıl 2.Amatör Lig'de namaglûp şampiyonluk yaşatarak 1.Amatör Lige çıkaran ve geçtiğimiz yıl da başarılı bir takım oluşturan Teknik Direktör ile önümüzdeki futbol sezonu için anlaşmaya vardılar.
Küçükçekmece İdman Yurduspor Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu yaptığı açıklamasında 2016-2017 Futbol sezonuna iddialı bir takım kuruyoruz geçen yıl yarım kalan işi tamamlamak için işi sıkı tutuyoruz kulübümüz kurulduğu yıldan beri geçmişte Profesyonel futbol hayatı yaşamış deneyimli tecrübeli hocamız olan Zeki Sonbay ile yeniden anlaşırken yardımcılığını ise Ferhat Özdil hoca görev yapacak.
iç transferde 14 oyuncu ile yeniden anlaşmaya varıldı.
Hazıroğlu, iç transferde 4,5 oyuncuda tatil dönüşü görüşeceklerini söylerken, Aydın, Servet, Yusuf, Emin, Necati, Özcan, Hakan, Olcay, Adnan, Yunus, Kadir Aslanbey, Eyüp, Kadir Marangoz ve Mehmet ile yeniden 14 oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını 4,5 oyuncuda tatil dönüşü görüşeceklerini Dış Transferde Kocasinan spor’dan Selman Aktaş ile anlaşmaya vardık.


 Yeniden Küçükçekmece İdman Yurduspor ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Zeki Sonbay, 2016-2017 Futbol sezonu için 20 Ağustos itibari ile çalışmaya başlayacaklarını gençlerden kurulu bir takım oluşturduklarını ve oyuncuların hepsini tanıdığını 4,5 oyuncu transfer yaparak geçen yıl yarım kalan Süper amatör lige çıkma hayalimizi bu yıl gerçekleştirmek arzusundayız 20 Ağustos kendi tesislerimizde toplanarak çalışmaya başlayacağız dedi.
Zeki Sonbay Kimdir?
1976 Artvin Doğumlu Bugsaş Spor A.Ş Profesyonel lige atımını attı sırasıyla Osmanlıspor, Rizespor, Erzurumspor, Medipol Başak şehir, Diyarbakır, Sarıyer spor ve Mardin spor takımlarında futbol oynadı.
HABER:Yılmaz AKTEPE
























Burak Yeşilyurt İstanbul Güngören'de

Bu sezon İstanbul süper amatör kümede mücadele edecek olan İstanbul Güngörenspor,Yeşilköyspor'
dan Burak Yeşilyurt'u transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ön libero pozisyonunda savaşçı bir oyun yapısına sahip olan 1994 doğumlu Burak Yeşilyurt,bundan sonra İstanbul Güngörenspor'un başarısı için mücadele edecek.

Bildiğiniz gibi İstanbul Güngörenspor geçtiğimiz sezon Bal liginden, süper amatör'e düşmüştü.ancak özellikle Burak Yeşilyurt ve diğer transferleriyle fazlasıyla ses getiren Güngörenspor,yaptığı flaş transferlerle süper amatör kümede misafir olduğunu gösteriyor.

Kariyerine Avcılar Belediyespor'da başlayan başarılı ön libero Burak, 8 sezon Avcılar temsilcisinin formasını başarıyla terlettikten sonra,Gürpınar'a transfer olmuştu.Yeşilköyspor'da, 2 sezon güzel işler yapan genç oyuncunun en son durağı İstanbul Güngörenspor oldu.

Transferinden sonra,'İstanbul Güngören taraftarına övgü yağdıran genç savunmacı,onlara layık olacağım'.dedi.


                                                            HABER:CANER KIZILER



Yeşilova Esnafspor ikinci hazırlık maçında mağlup

İstanbul Süper Amatör Lig´de mücadele veren Yeşilova Esnafspor kendi sahasında oynadığı ikinci hazırlık maçında İstanbul Bafraspor'a 2-1 mağlup oldu.
Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynan hazırlık maçını her iki takımın Başkan ve yöneticileri yanısıra kalabalık sporsever izledi.
Her iki takımda hazırlık maçında yeni oyunculara yerdiği maçta ikinci hazırlık maçına çıkan Yeşilova Esnafspor 23.Dakikada Mustafa’nı gollü ile öne geçti.33.Dakikada misafir takım İstanbul Bafraspor Umut’un attığı golle beraberlik gollünü atarak skora eşitlik getirdi.
41.Dakikada ev sahibi Yeşilova Esnafspor takımında Sercan ters vuruş yaparak topu kendi kalesine yolladı ve bu golle İstanbul Bafraspor takımı 2-1 öne geçti aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.
İkinci yarı her iki takımda tüm oyunculara şans vererek performanslarını görme imkânı buldular.
İki takımda ikinci yarıda girdiği gol pozisyonlarından yararlanmayınca ilk yarı atılan gollerle misafir takım İstanbul Bafraspor çıktığı ilk hazırlık maçında 2-1 galip gelerek umut verdi.
Ev sahibi Yeşilova Esnafspor kendi evinde çıktığı ikinci maçta gençlere şans vererek sahadan 2-1 mağlup ayrılmış oldu.
               

 HABER:Yılmaz AKTEPE















İstanbul Bafraspor gözünü BAL'a dikti



İstanbul Süper Amatör Lig'e yaptığı flaş transferlerle iddialı bir takım kuran İstanbul Bafra spor gözünü BAL ligine dikti.
2016-2017 Futbol sezonuna dış transferde 13 futbolcu renklerine katan İstanbul Bafra spor takım ilk olarak Teknik Direktör olarak takımın başına Gökhan Demiri getirirken yardımcılıklarını Mehmet Eren ve Erkan Güven yapacak.
İstanbul Spor- Selim, Ergün, Serkan, Sinan, Cemil, Sercan, Avcılar Belediye spor-Sertaç, Abdullah, Altıntepsispor-İsmail, Arnavutköy Belediye spor-Süleyman, Esentepe Adıyaman spor-Selçuk,68 Aksaray spor-Kıvanç, Irmak spor-Cüneyt yeni futbol m sezonunda transfer edilen oyuncular olurken geçen yıldan Osman ve Yusuf ile yeniden anlaşmaya varan İstanbul Bafra spor takımı altyapıdan 5 oyunu A Takıma takviye yaparak iki haftadır yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.


Çiçeği burnunda yeni Teknik Direktör Gökhan Demiri yeni Futbol sezonuna iki haftadır çalımlarını sürdürdüğünü ve yapağı hazırlık maçlarında oyuncuların performans durumlarını görme imkanı bulacaklarını disiplini ve çok çalışarak lige hazır bir takım olmak istediklerini hedeflerinin Bölgesel lige çıkmak olduğunu bunun için ne gerekiyorsa yöneticilerin yerine getirdiğini bundan sonraki her şey futbolcu kardeşlerimizin eline olduğun söyledi.


HABER:Yılmaz AKTEPE











Cumartesi, Temmuz 30, 2016

Irmakspor galibiyetle tanıştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Irmakspor ile İstanbul Sinopspor, Merkezefendi Stadı'nda hazırlık karşılaşması ile karşı karşıya geldi. Hazırlık maçları olmasına rağmen oldukça istekli ve hırslı olan iki ekibin mücadelesinde kazanan Irmakspor oldu.

İstanbul Sinop'tan kaleye 'DEMİR' yumruk


Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup şampiyonu Irmakspor'un kalesini koruyan deneyimli file bekçisi Serkan Demir,  İstanbul Sinopspor ile anlaşmaya vardı.

Futbola İstanbul Gençlerbirliği'nde başlayan tecrübeli eldiven sırasıyla Mecidiyeköy Tayfun, Çorluspor 1947, Sultangazi Sultançiftliğispor, Muratpaşaspor, Albayrak, İFA,Beşyüzevler,  Esentepe Adıyamanspor ve Irmakspor formalarını giydi.

Geçen sezon 22 maçta forma giyen başarılı eldiven 14 hafta kalesinde gol görmezken, sezonu da 11 gol yiyerek tamamladı ve inanılmaz bir istatistiğe imza attı.

İstanbul amatör camianın sayılı kalecilerinden olan tecrübeli file bekçisi refleksleri, çevikliği ve yan toplardaki hakimiyetiyle tanınıyor.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 

Sekbanlarspor demokrasi nöbetinde


Kanlı darbe girişimine karşı yurdun dört bir yanında devam eden demokrasi nöbetlerine İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sekbanlar Spor Kulübü yöneticileri ve tüm sporcuları da destek veriyor. Sonuna kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletin yanında olduklarını ifade eden Sekbanlar Spor camiası, “Millet ve demokrasi için nöbete devam” diyor.

15 Temmuz gecesi İstanbul’da terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarının gerçekleştirdiği kanlı kalkışma olaylarının en sıcak yaşandığı noktalardan biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde devam eden demokrasi nöbetine İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sekbanlar Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları da destek verdi
.
Demokrasi nöbetine Türk Bayraklı tişörtleri ile katılan kulüp yöneticileri ve futbolculara vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Kulüp adına bir açıklama yapan kulüp yöneticilerinden Ahmet Onur Kara, Türk Demokrasisi için kara bir gece olarak tarihe kan ile yazılan 15 Temmuz kalkışmasını nefretle lanetlediklerini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini alçakça tehdit ederek, şerefli ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri içinde cunta oluşturan FETÖ/PDY ve destekçilerinin vatanımıza, bayrağımıza, milletimize, milli ve siyasi irademize yönelik gerçekleştirmek istediği darbe girişimini nefretle lanetliyoruz” dedi.

“Cumhurbaşkanımız ve milletimizin yanındayız”
Darbe girişimini canı pahasına engelleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve şerefli Türk milletinin daima yanında olduklarını da ifade eden Kara, “İstanbul Sekbanlar Spor Kulübü olarak birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı vatansever yurttaşlarımza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Millet ve demokrasi için nöbete devam” şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından vatandaşlar ile beraber İstiklal Marşı okuyan Sekbanlar Spor yönetimi ve futbolcuları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde sabaha kadar Demokrasi Nöbeti tuttu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK



Rivaspor alt yapıya oyuncu seçecek

Altyapılarda yeni bir ekip kuran ve ciddi yatırımlar ile yeni bir yapılanmaya giren Riva Spor Kulübü, 2003-2002-2001-2000 doğumlu genç futbolcu ve kalecilere kapılarını açıyor.

2010 yılında kurulan Riva Spor Kulübü altyapılara verdiği önemle bölgenin en güçlü altyapısını oluşturmayı hedefliyor. Beykoz Riva’da bulunan tesis imkânlarıyla İstanbul’daki çoğu amatör ve bölgesel takımları geri de bırakan kulüp kendine ait futbol sahası, sosyal tesisleri ve antrenman yapabileceği kum ve kros alanları ile farkını ortaya koymaktadır.

Ayrıca tesislerinin Türkiye'nin bir numaralı futbol kuruluşu olan Türkiye Futbol Federasyonu ile yan yana olması da Riva Spor Kulübünü bir adım daha öne çıkarıyor. Giriştiği yeni yapılanma hamlesi ile Kulüp bünyesinde çok sayıda yetenekli sporcu yetiştirip Türk Futboluna kazandırmayı hedefleyen Riva Spor Kulübü Altyapı Takımlarındaki en büyük sorunlardan biri olan ulaşım sorununu da bütün sporcuların yararlanabileceği merkezi noktalara servisler koyarak çözmeyi planlamaktadır.

RİVA SPOR bünyesine katılmak isteyen futbolcuların ve futbolcu adaylarının 31 TEMMUZ 2016 Pazar günü Saat 15.30’da Beykoz Riva Köyünde bulunan Riva Spor Kulübü Tesislerinde kendi spor malzemeleri ile birlikte hazır olmaları gerekmektedir. Seçmelere katılacak sporcuların katılımlarını aşağıda numaraları bulunan hocalara önceden teyit etmeleri gerekmektedir.

ANTRENÖRLER
Salih Şener: 0530 516 60 81
Seyithan Bozkurt: 0544 475 28 60


Beykoz 1908 haftayı çift kaleyle tamamladı


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908 A.Ş. sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Antrenör Bülent Akatay yönetiminde sabah saat 10.00 da toplanan Beykoz 1908 takımı Paşabahçe stadında yaptığı antrenmanla haftayı tamamladı. İki grup halinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra çift kale maçla sona erdi.

4'ü kaleci olmak üzere toplam 24 futbolcunun katıldığı antrenman sonunda takıma Salı gününe kadar izin verildi.


Futbol direktörü Mehmet Yazgan'ın yönettiği oldukça sıcak bir havada oynanan çift kale maçta futbolcuların antrenör Bülent Akatay'ın sistemine alışmaya başladığı ve zamanla istenilen seviyeye gelecekleri görüldü.


Özellikle genç takımdan gelen oyuncuların hocalarının gözüne girebilmek için ağabeyleriyle yaptığı ikili mücadeleler lig maçı kalitesindeydi.

SİYAH TAKIM: Ufuk, Fahri, Bayram, Emre, Cengizhan, Yunus Emre, Fırat, Tolga, Öğünç, İsmail
YEŞİL TAKIM: Rıdvan, Necdet, Emre Toksoy, Mehmet, Mert, Murat, Taha, Ufuk, Berkay, Mert Yılmaz, Engin

HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ




















Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.