Salı, Mayıs 31, 2016

Kadın Futsal Ligi'nin ardından



İstanbul ASKF'nin TFF desteği ile düzenlediği, ilk İstanbul Kadın Futsal Ligi geçtiğimiz hafta sonu oynanan finaller ile sona erdi.

TFF'den ASKF'ye gelen yazının ardından rekor sürede biraraya gelen takımların üç günde oluşturduğu lig üç hafta sürdü. Hazırlık süresinin kısıtlı olması hem takımların tam değerlendirme yapamadan lige giriş kararı vermelerine, hem de ligin başında bazı aksaklıklara neden oldu. Yine de katılımcı takımların iyi niyeti ve tüm katkı verenlerin gayreti ile gittikçe performansı yükselen lig çok güzel bir final haftası ile son erdi.

Lige katılım bildiren onbir takımdan ikisi lig başlamadan çekildiler. Bir takım ilk maça gelmedikten sonra, bir takım da ilk maçını oynadıktan sonra ligden çekildiler. Kalan yedi takım büyük özveri göstererek, her yeni başlayan inisiyatifte olabilen hataları hoşgörerek ligin devamını sağladılar.

En iyi oyuncularını futbol ligi bitmesine karşın getiren Kireçburnu ve Beşiktaş, küçük çapta bir şehirlerarası seyahat yaparak maçlara gelen Nurçelik ve Silivri Alibey, hiç maç kaçırmayan 3.lig temsilcileri Dudullu ve Bakırköy Zara, ve kuşkusuz bu turnuvanın en güzel sürprizi olan Sultanbeyli Mevlana takımlarına yürekten teşekkürler.

Sonunda Kireçburnu ve Beşiktaş finale kadar geldi ve yeşil sarılılar Yağmur'un parkeye ağırlığını koyması ile mutlu sona ulaştı. Dudullu üçüncü oldu, ancak parantezi dördücülükte kalan Sultanbeyli Mevlana'ya açmak gerek. Üç yıl öncenin İstanbul şampiyonu ve Türkiye üçüncüsü olan Mevlana Ortaokulu takımı Çağdaş hoca ve gencecik oyuncular ile geleceğe dair herkese büyük umut verdiler.

Sonuçta İASKF'de maç günleri telefonla rapor alan başkan Ali Düşmez'den, gönülden ligi sahiplenen genel sekreter Asım Özdemir'e kadar, finale katılan ilçe spor birlikleri başkanlarına, ilk kez İstanbul'da internet üzerinden canlı yayınlanan bir kadın futsal müsabakasına, Paşabahçe'de salonu hazır etmek için çırpınan Beykoz görevlilerine, bizimle salondaki antreman saatlerini paylaşan Beykoz Belediye tekvandocularına, zaman zaman hatalar olsa da oldurmaya çalışan hakemlere, Beşiktaş taraftarlarına, ablalarını seyretmeye gelen Dudullu minik kız takımına kadar herkesin paylaştığı bir lig oldu. Tüm sporculara, teknik adamlara, kulüp görevlilerine teşekkürler.

Şimdi katılımcı kulüpler ile biraraya gelerek geçen ligin değerlendirmesini yapacağız, yeni sezonda futsal liginin nasıl şekilleneceğini  konuşacağız. Lig artık harekete geçti. Buradan sonra tek yön daha da iyi bir lig haline gelmesi.

Öz Örencikspor Ligden Çekiliyor mu?

2.Amatör 1.grupta sezona iddaalı kadro ve şampiyonluk parolasıyla giren Çatalca temsilcisi ard arda aldığı kötü sonuçların ardından zirve yarışından uzaklaştı.

Perşembe günü Avcılar Yeşilkent maçına oyuncu sayısı yeterli olmadığı için çıkamayacak olan mor-beyazlılar yüksek ihtimalle ligten çekilme kararı alacak.

Öz Örencik topladığı 25 puanla ligte 4. sırada bulunuyor.

                                         HABER:CANER KIZILER



 

Kavacıkspor'da Taygun Kuşdemir dönemi


Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden ancak sezonu küme düşerek noktalayan Anadolu yakası ekiplerinden Kavacıkspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.

2016-2017 futbol sezonunda 1. Amatör Lig'de yer alacak Yeşil Beyazlı camia, teknik direktörlük için Taygun Kuşdemir ile anlaştı.

2002-2006 yılları arasında Ortaçeşmespor'da çalışan Kuşdemir, son olarak 2011 yılında Denizcilik İşletmeleri'nde görev yaptı. Beykoz ilçesinde Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Taygun Kuşdemir, yeni sezonda Kavacıkspor'un başında yer alacak.

YerelFutbol.com

Futbol Akademi Kampı'ndan Türk futboluna yeni yetenekler


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Spor AŞ iş birliğinde geleceğin futbolcularını keşfederek Türk futboluna kazandırmak amacıyla hayata geçirilen ‘Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı’ projesinin üçüncü etabı tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı’ndaki final müsabakaları öncesinde projeye dâhil olan sporcular için madalya töreni düzenlendi. Törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ve İBB bürokratları katıldı.

Projenin paydaşlarından olan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın yanı sıra Türkiye Milli Takımlar Bölge Sorumlusu Rasim Kara, Eski Futbolcu ve Teknik Direktör Giray Bulak ve halen aktif olarak teknik direktörlük yapan Eski Beşiktaşlı Futbolcu Ali Eren Beşerler ile kulüplerin alt yapı sorumluları ve projede yer alan futbolcu adaylarının aileleri de organizasyonda hazır bulundu.



İBB’DEN SPORA 2,5 MİLYAR TL’NİN ÜZERİNDE YATIRIM

Final maçları öncesinde düzenlenen madalya töreninde konuşan İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı son 12 yılda İstanbul’da 2,5 milyar TL’nin üzerinde spora yatırım yapıldığını vurguladı. İstanbul Büyküşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın çizdiği ve vizyonla İstanbul’daki spor tesislerinin sayısının 23’den 111’e çıkartıldığının altını çizen Baraçlı: “ Farklı alanlarda ve farklı branşlarda haftanın yedi günü hizmet veren spor tesislerimiz var. Amacımız spor kültürünü ve kişisel gelişimi sağlamak. 2015 yılında başlanan Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi ilk etabında 2400, ikinci etabında 3150 ve son etabında 4100 gencimizin katılımı ile marka olma yolunda ilerliyor. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonu çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi olarak spora yapılan yatırımları arttırarak devam edeceğiz. Sizler de büyüklere yol gösterici projelerle destek olacaksınız” şeklinde konuştu.



PROJEYE SURİYELİ ÇOCUKLAR DA DAHİL OLDU

Proje kapsamında İstanbul’da futbola yeni ve genç yetenekler kazandırıldığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili, Kulüpler Birliği ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise “Tüm gençler bilmeli ki, biz bu işi çok geniş bir üretim olarak görüyoruz. Bu gençlerin hepsinin Süper Lig’e çıkma şansı var, yeter ki gençlerimiz gayret etsinler. Projeye dahil olan gençlerimizin hepsi geleceğin Ardaları ve Emreleri olmaya adaydır. Bu yetenekler içinde aynı zamanda Suriyeli evlatlarımız da var. Dolayısıyla Suriyeli kardeşlerimizin özellikle yetenekli olanlarını da İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nde değerlendirmek istiyoruz” dedi.



4056 ÇOCUĞA MADALYA VERİLDİ

Konuşmaların ardından projeye destek veren eski futbolcu ve teknik direktörlere plaket verildi. Ardından törene katılan protokol, sporculara madalyalarını taktı. Başkan Gümüşdağ ve beraberindeki heyet daha sonra geleceğin futbolcu adayları ile günün anısına fotoğraf çektirdi. Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi’nin üçüncü etabı 10 yaş altı ve 11 – 15 yaş arası takımların Avrupa – Anadolu Yakası maçları ile devam etti. 10 yaş altı karma karşılaşmalarını 6-2’lik skorla Anadolu yakası kazanırken, Süper Lig Hakemlerinden Volkan Bayarslan’ın yönettiği 11 – 15 yaş arası takımların karşılaşması ise Avrupa Yakası Karma Takımı’nın 3-1’lik galibiyeti ile sona erdi.

Projenin üçüncü etabı ile birlikte bugüne kadar Başakşehir Futbol Kulübü Başta olmak üzere futbol kulüplerinin alt yapılarına kazandırılan genç yeteneklerin sayısı 100’ü aşmış olacak.

YerelFutbol.com












Fahrettin Erdem tercihini yaptı


İstanbul Süper Amatör Lig'de son olarak Yeşilköyspor forması giyen sol kanat oyuncusu Fahrettin Erdem, takımından ayrıldı. 26 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda Osmaniye İstiklalspor formasını giyecek. 

Sezona Vardarspor'da başlayan Fahrettin Erdem, devre arası transfer döneminde Yeşilköyspor'a geçti. Sol kanatta görev alan Erdem, sürati, etkili bindirmeleri ve isabetli ortaları ile forma giydiği takımların hücum gücüne önemli katkı sağlıyor. 

Yeşilköyspor ile klasman gruplarında yer alan, son olarak Tunaspor ile oynanan play-out maçında da forma giyen Erdem, gelen birçok teklif olmasına rağmen Osmaniye İstiklalspor'u tercih ettiğini açıkladı. 

HABER: ERDEM SAĞOLAN

Tecrübeli savunmacı Çeliktepespor'dan ayrıldı


Bu sezon yaptığı çıkış ve sergilediği performans ile sezonun flaş takımı olan Çeliktepespor'da savunmanın başarılı ismi Emre Ayhan, takımdan ayrıldı.

29 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon Çeliktepespor'a transfer olmuş, bu sezon takımının yaptığı çıkışta önemli bir rol edinmişti. Sarı Siyahlı ekiple gruplarda şampiyonluk sevinci yaşayan ve tüm maçlarda 90 dakika forma giyen Emre Ayhan, Klasman Grubu'nda takımının tüm maçlarında sahada yer aldı.

Bu sezon grup aşamasında 24, klasmanda da 9 maçın tamamında sahada 90 dakika yer alan Ayhan, performansıyla adından söz ettiren Çeliktepespor'un önemli ismi oldu.

Sezonun bitmesinin ardından Çeliktepespor'dan ayrıldığını açıklayan Emre Ayhan, henüz bir takımla anlaşmadığını, gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Emre Ayhan, Çeliktepespor savunmasının önemli ismiydi...
Takımdan ayrılan 3. isim
Yaş ortalaması genç bir takımla mücadele eden Kağıthane ekibinde hem performansı, hem de gençlere ağabeylik yapmasıyla öne çıkan Emre Ayhan, takımdan ayrılan 3. isim. Daha önce de sezonu 20 gol ve 20 asist barajına ulaşarak tamamlayan sol kanat oyuncusu Batu'yla 7 gol atan stoper Hasan Emre takımdan ayrılarak Bakırköyspor'la anlaşmıştı.

HABER: GÖKHAN TANER

Yolcu: “Kavga, dövüş ile elde edilmiş bir şampiyonluğa ödül verilmesi çok yanlıştır.

Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor kulüp başkanı Hayati Yerel yönetimlerin vermiş olduğu desteklerle spor ruhuna uymayan biçimde, kavga, dövüş ile elde edilmiş bir şampiyonluğa ödül verilmesi çok yanlıştır.
Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor kulüp Başkanı Hayatti Yolcu, Yılmaz Aktepe’in sorularını içtenlik ve samimiyetle cevaplandırdı.
Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?
Bezirganbahçespor kulübü olarak kurulduğumuz 1971 yılından bu zamana kadar 45 yıldır Semtimizde spor yapmak ve futbol oynamak isteyen çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma imkânları sağlamak onları kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamaktır.
Bizim ilkemizde futbol oynamak isteyen bireyleri başarılı ya da başarısız diye adlandırmak yoktur. Biz her müracaat eden ya da hocalarımızın nezdinde kulübümüzü futbola başlayan tüm çocuklarımıza hizmet vermemiz en büyük başarıdır. Dolaysıyla ilkemizi görüp çok iyi bir başarışı sezon geçirdik.
Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?
Bezirganbahçespor kulübü olarak yıllarca en büyük sıkıntımızı eksikliğimiz saha sıkıntısıdır. Bu konuyu da Belediyemizle birlikte el ele vererek en kısa zaman da bunu da aşacağımıza inanıyorum. 
Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?
Geçmişte çok iyi destekler alıyorduk ancak son yıllarda camiamızdan ve taraftarımızdan her hangi bir destek aldığımız yoktur tabi buda üzücü olması gerek bir semt takımının semt sakinlerinden destek almaması yani.
Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?
2015-2016 Futbol sezonunda deplasmanlarda oynadığımız tüm maçlarda büyük keyif ve haz aldım doğrusu çünkü rakiplerimiz bize karşı çok centilmence davrandılar. Özelikle Gazi mahallesinde oynadığımız bir maçta Gazi Mahallesi yönetici arkadaşlarımızı bizlere ve futbolcu kardeşlerimize göstermiş oldukları ilgi alaka bizleri çok mutlu etti buradan Gazi Mahallesi yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum.
Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?
Yeşilpınar sahasında oynadığımız U 14 Ligi müsabakasında rakip takım hocası oyuncumuzun boğazına yapışıp sıkmasını beni derinden çok üzmüştür buda Türk Futbolunun kimlerin eline kaldığını futbol adına üzgün olduğumu söylemek istiyorum.
Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?
Biz kulüp olarak hiçbir zaman oyuncularımız arasında ayrımcılık yapmadık ve yapmayız da futbol bir takım oyunudur ve takım olmaktan geçer biz oyuncularımız arasında ayrım yapmayız.
Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?
Çocuklarımızın rahatça spor yapa bilmeleri için yanlarında olunması şarttır. Yönetim olarak onların her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz sadece sporcu velilerimizin biraz daha çocuklara zaman ayırıp onların yanında olmalarını arzuluyorum.

Eklemek istediğiniz bir konu var mı?
Eklemek isteğim çok şey var doğrusu anacak en önemlisi yerel yönetimin vermiş olduğu destekleri spor ruhuna uymayan biçimi elde edilen başarılara mükâfatlandırmaktan vaz geçelim. Federasyonun uyguladığı modele göre kavga, dövüş elde edilmiş bir şampiyonluğa birincilik ödülü verilebilir ama doğru olduğu anlamına gelmez. O halde bizler Küçükçekmece Kulüpleri olarak bu türlü başarıları mükâfatlandırmaktır mayalım derim. Hatta cezalandırılmalı.




















Esentepe Şahin zor da olsa kazandı

İstanbul 2.Amatör lig 4.grup ekiplerinden Esentepe Şahin ve Yeşilılgaz ekipleri Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
Mücadeleye iki ekipte istekli başladı ve gol yollarında etkili olmaya çalıştı.Ev sahibi ekip Esentepe Şahin , Mehmet'in ayağından buldu ve ilk devrede başka gol olmayınca soyunma odasına ev sahibi ekibin üstünlüğüyle gidildi.
İkinci devrede tempoyu yükselten Esentepe Şahin Kamuran'ın golüyle skoru 2-0 yaptı.Kenardan gelen oyuncu değişiklikleriyle rakip kaleye atak yapan Yeşilılgaz genç yetenek Tanıl'ın ayağından golü buldu.Santradan bir dakika sonra önemli fırsattan yararlanamayan Yeşilılgaz golü bulamadı.Mücadelede başka gol olmayınca ev sahibi ekip sahadan üç puanla ayrıldı.Maça Esentepe Şahin'de Yasin Doğan ve kaptan Erman Türk damga vurdu.Maç boyunca her bölgede oynamasıyla dikkat çeken ikili her hafta formlarını yükseltmeye devam ediyor.

Yeşilılgaz ekibinde yaş ortalaması dikkat çekti.Takımın maç kadrosunda 3 tane A takım seviyesinde oyuncu bulunurken geriye kalan oyuncular ise 28.05.2016 tarihinde U19/2'de Eyüp Çırçır İmar maçında aynı sahada formayı terlettiler.Tekrar ertesi günde A takımla maça çıkan genç yetenekler A takımda forma şansı buldular.Yeşilılgaz ekibini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Galatasaray -Atakent Final'i 5 Haziranda.



Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak ortaklaşa düzenlenen Mini Minikler Ali Tuman Futbol turnuvasında Finale kalan Galatasaray-Atakent 2015 ve 3’lük,4’lük Sultangücü-Söğütlüçeşme takımları arasındaki maçlar 5 Haziran tarihlerine oynanacak

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’inde katılacağı Mini Minikler Ali Tuman Futbol turnuvasında 4 Grupta toplam 19 takım üç ay süren maçlar sonunda önce çeyrek final ardında 5 Haziran tarihinde Yeşilova Kemal Aktaş sahasında Galatasaray-Atakent 2015 takımları arasındaki oynanacak final maçı ile sona erecek.

PROGRAM

5 Haziran Pazar

17.30 Sultangüc-Söğütlüçeşmespor (3’lük, 4’lük maçı )

18.30 Turnuvaya katılan Tüm Takımlar arasında 5’er penaltı atışı yapılacak.

19.00 Galatasaray- Atakent 2015 (Final Maçı)

20.30 Kupa ve Madalaya Töreni.


Yer.Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahası

Mustafa Sezer Veteranlar Futbol ligi Final 4 Haziran'da



Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Mustafa Sezer Veteranlar Futbol ligi Final karşılaşaması İstanbul Trabzonspor,Esenler Tokatspor arasındaki final karşılşaması 4 Haziran 2016 Cumartesi günü oynanacak.

6 Mart tarihinde başlayan ve 3 ay süren zevkli ve çekişemli geçen karşılaşmaların ardından
Kanarya Azimspor,Kanaryaspor 3'lük,4'lük maçı  İstanbul Trabzonspor ,Esenler Tokatspor takımları finalde şampiyonluk için karşılaşacaklar.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Türk futbolunun eski milli futbolcuların katılacağı final karşılaşması Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında oynacak.

PROGRAM

5 Haziran Pazar

17.30 Kanarya Azimspor-Kanaryaspor (3’lük, 4’lük maçı )4

19.00 İstanbul Trabzonspor-Esenler Tokatspor (Final Maçı)

20.30 Kupa ve Madalaya Töreni

Yer.Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahası


İstanbul Mesudiyespor halı saha turnuvası çeyrek final,yarı final,final programı açıklandı




İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor Kulübünün organize ettiği Mesudiye Köyleri arası dostluk ve kardeşlik halı saha turnuvasında çeyrek final,yarı final ve final programı açıklandı.
Çiğdem Mahallesi OM-KA ve Yunus Emre ile Dedeoğlu Özdemir Tesislerinde organize edilen turnuvada maç programı aşağıdaki gibidir.
                                                          TURNUVA TERTİP KOMİTESİ
HABER-ÜMİT YILMAZ




İlçeler arası U-14 Turgay Şeren turnuvası çeyrek final,yarı final ve final programı belli oldu



İASKF’nin organize ettiği U-14 ilçeler arası Turgay Şeren Futbol Turnuvasında çeyrek final,yarı final,3.lük maçı ve final programı belli oldu. 2 Haziran Perşembe , 4 Haziran Cumartesi  ve 5 Haziran Pazar günü oynanacak maçların programı aşağıdaki gibidir.
ÇEYREK FİNAL PROGRAMI
02-06-2016        Avcılar Karması –Gaziosmanpaşa Karması         15:30    Bakırköy 1 nolu saha
02-06-2016        Sultangazi Karması-Esenler Karması                17:30    Bakırköy  1 nolu saha
02-06-2016        Eyüp Karması-Bahçelievler Karması                 15:30    Beyoğlu  Stadı
02-06-2016        Güngören Karması-Kartal Karması                   17:30    Beyoğlu Stadı
YARI FİNAL PROGRAMI
04-06-2016        1.MAÇ -2.MAÇ GALİBİ                                  11:00    Bakırköy 1 nolu saha
04-06-2016        3.MAÇ -4.MAÇ GALİBİ                                  13:00    Bakırköy 1 nolu saha
3.LÜK  MAÇI VE FİNAL MAÇI  PROGRAMI
3.LÜK MAÇI PROGRAMI
05-06-2016        YARI FİNAL MAÇLARI MAĞLUPLARI                 18:00   Bakırköy  1 nolu saha
FİNAL MAÇI PROGRAMI
05-06-2016        YARI FİNAL MAÇLARI GALİPLERİ                    19:30   Bakırköy 1 nolu saha
NOT: Tüm maçlarda 3 hakem görev yapacaktır.
C grubunu lider tamamlayan Kağıthane karması oyuncuları Türkiye Şampiyonasına gideceği için turnuvadan çekilmiştir.C grubunda Eyüp Karması 1. Kartal Karması 2. olarak  turnuvaya  devam edecektir.

                                                                                             İASKF TERTİP KOMİTESİ

Alataş kardeşler takımından ayrıldı

Sezona Ortaköyspor ile başlayan, devre arası transfer döneminde Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Zeytinburnu Öz Trabzonlular SK' da forma giyen başarılı oyuncular  Hatip Alataş ile Hasan Alataş kardeşler mesai saatleri uymadığı için takımından ayrıldı.

Kulüp Başkanı Kenan Aydın ile görüşen oyuncular idman saatlerinin iş saatlerine denk gelmesinden dolayı kulüpten ayrıldıklarını açıkladılar.

Zeytinburnu temsilcisinde geçirdikleri yarım sezonda çok iyi dostluklar kazandıklarını belirten Alataş kardeşler ''Takımda mükemmel bir arkadaş ortamı vardı. Bu ortamı hazırlayan Kulüp Başkanı Kenan Aydın ve tüm yöneticiler ile teknik heyete teşekkür ederiz. Gelecek sezonda mücadele edecek futbolcu arkadaşlarımıza da profesyonel lig yolunda sonsuz başarılar''.

Orta sahada görev yapan tecrübeli oyuncu Hatip Alataş bitmek tükenmek bitmeyen enerjisi ve liderlik özellikleriyle tanınırken, kanat oyuncusu olan Hasan Alataş ise sürati, dayanıklılığı ve golcülüğü ile tanınıyor.

Gelen tekliflerin olduğunu ve bu teklifleri değerlendirdiklerini belirten oyuncular hedefi olan bir takımda forma giymek istediklerini söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Gazitepe "İstek"le kazandı



Mücadelenin başında yenik duruma düşen Gazitepespor, 21.dakikada Mustafa Ayyıldız ile eşitliği yakaladı. Mehmet İstek'in kullandığı korner de müthiş yükselen Mustafa Ayyıldız kafa ile yaptığı vuruş ile skoru 1-1 yaptı

Dk.29 y,ne Mehmet İstek in ortasında Mustafa Ayyıldız kafa ile vurdu dönen topu Savaş Aydos tamamladı ve gazitepe 2-1 öne geçti

Dk.40 Haraççısporun golcü oyuncusu Ömer Karaduman  ceza sahası üzerinde kullanmış olduğu frikik ile adeta 90 diye tabir edilen yere sert vurarak skoru 2-2 yaptı

Dk.44 te yine Ömer Karaduman hızlı gelişen kontra atakta orta sahadan alıp götürdüğü top ile kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Haraççısporu 3-2 öne geçiren golü attı

Dk. 70 Mehmet İstek yine kornerden adrese teslim bir orta ile bu kez Savaş Aydos kafa ile yaptığı vuruş ile skoru 3-3'e getirdi

Dk.90 da günün başarılı ismi Mehmet  istek  Aykut'un kullanmış olduğu kornere ceza sahası içinde yaptığı rövaşata vuruş ile maç'in skorunu ilan etti 4-3
Maçın yıldız 1 gol 3 asist ile Mehmet İstek oldu

HABER:GÖKHAN TANER

Tüfad İstanbul Avrupa seminerinide başarılı tamamladı


Grand Cevahir Hotel'de yapılan Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerine katılım 1.300 kişinin üzerinde olduğu bilgisi aldık. Anadolu yakasında yapılan seminer sonrasında , Avrupa yakasındaki seminerinde katılımı yüksek olunca , antrenörlerimizin bu işi ne kadar sevdiği ve önem verdiğide ortaya çıkmış oldu. Ayrıca çalışma zamanlarında birbirini göremeyen ve konuşamayanların bu vesile ile yaptıkları sohbetlerde güzelliklerle dolu olduğu bir ortam oluştu.





Seminere katılamayanlar için Tüfad İstanbul Derneği sosyal paylaşım sitesinde bir açıklama yaptı açıklama aşağıdaki gibidir.



""İstanbul Bölge 23 - 30 Haziran Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerlerini katılamayan hocalarımızın dikkatine;

TFF ve TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen Seminerler 23 Hazirana kadar farklı illerde devam edecektir. İstanbul'da katılamayan hocalarımız bu illere de müracaat edebilirler. Seminer takvimini bilgilerinize sunarız. ""

Cevahir Hoteldeki seminere konuk olarak katılan Mehmet Baykan , Ali Düşmez , Ali Tanrıyaşükür , Abdullah Avcı , Osman Savaş ve İASKF yöneticileride salonda yerlerini aldılar. 



Bu seminerdeki en çok göze çarpan , seminere gelen antrenörlerin anlatılanları dinleme oranının çok yüksek olması idi. Sunumcu Gülhan Gündüz'ün anlatımı tüm salon tarafından dikkatle dinlendi.

1.300 kişiden fazla katılımın olduğu seminerin aksaklık olmadan sonuçlanması için üst düzey çalışma ve çaba gösteren TÜFAD İstanbul Derneği yönetimini ayrıca kutlarız.







SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...