Pazar, Ocak 31, 2016

Galataspor takibi sürdürüyor


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup’ta play-off mücadelesi veren Galataspor sahasında Kağıthanespor’u 2-0 yendi. Kırmızı-Siyahlılar böylece Yeşilköyspor ve Yenibosnaspor’un ardından takibini sürdürdü. Kağıthanespor ise düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti.

Maç baştan sona heyecan ve kalite  içinde oynandı. Futbolseverler maçı adeta soluksuz izledi. Kağıthane kalecisi Şükrü ilk yarıda penaltı kurtardı. Belki de maçın dönüm noktası konuk ekipten Murat’ın 70. Dakikada kırmızı kart görmesi idi.

83. dakikada Galata sağdan  serbest atış kazandı. Gelen ortaya ayak koyan Ahmet takımını öne geçirdi. 89’da yine sağdan yapılan ortayı bu kez Mehmet tamamladı: 2-0

Stat: Beyoğlu
Hakemler: Cihan Ataş, Sinan Bilen, Mertcan  Yılmaz
Galata SK: Oğuz, Ö.Candaş, Yaşar, Sabih, Ahmet, Cumhur, Emre Onuk (Dk71 Ahmet Sasa), Emre Aygan (Dk34 Mehmet), Serhat, Sinan (Dk 88 Emre Deveci), Faruk
Kağıthanespor:  Şükrü, Savaş (Dk84 Kadir) Hasan, Bahattin, Fatih, Serdar, Burhanettin, Efkan (Burak Taş), Murat, Çağdaş, Uğur (Dk64 Furkan)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK










Erokspor - Davutpaşa (ÖZET)


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta Davutpaşaspor deplasmanda Erokspor'u 3-1 yenerek hem rakibinin yerine liderliğe yükseldi hem de namağlup unvanına son verdi.



İŞTE DEV MAÇIN ÖZETİ

Kaynarcaspor dağıldı


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta geçen hafta sahasında Küçükçekmecespor'u 7-0 yenen Kaynarcaspor deplasmanda Çıksalınspor'a 8-2 yenildi.

Maçın henüz 11. saniyesinde öne geçen Çıksalınspor üstün bir futbolla hak ettiği bir galibiyet aldı.

Stat: Beyoğlu
Hakemler:  Mert  Kor, Aykut Üşenti, Resul Kocameşe
Çıksalınspor: Oktay, Gökhan, Yasin, Şükrü, Enes, Muhammet, Burak (Dk46 Sergen), Ahmet (Dk71 Bayram), İhsan, Muharrem, Abdulsamet (Dk46 Akın)
Kaynarcaspor: Yusuf, Uğur (Dk65 Mehmet), Okan, Burak, Ali, Selçuk (Dk46 Osman), Recep, Tuncay, Yusuf, Ömer,  Fatih (Dk46 Yusuf)
Goller:  Şükrü (1), Muhammed (20), İhsan (35, 52, 66), Ahmet (40), Abdulsamet(43), Muharrem (47) / Yusuf (30 pen), Burak (70)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK







Mustafa Davran teklifleri değerlendiriyor

Bu sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenyurt İncirtepespor'da başlayan, Yeşil-Sarılılar'ın çekilmesiyle serbest kalan Mustafa Davran teklifleri değerlendirdiğini ifade etti.

Futbola Bahçelievlerspor'da başladıktan sonra 3 sezon Galatasaray'ın alt yapısında forma giyen 1993 doğumlu oyuncu Tepecikspor, CFS Bağcılarspor, Çatalcaspor, Anafartalarspor ve Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'da başarıyla oynadı.

BAL'da 36 maçı olan, orta sahada görev alan Mustafa şu sıralar birkaç kulüple görüştüğünü, bununla beraber yeni tekliflere de açık olduğunu dile getirdi.

İletişim: 05303552698

Çubuklu U-14 tutulmuyor 5-1










U-14 Ligi 33. grupta mücadele eden Sancaktepe ve Çubuklu takımları Sancaktepe Stadyumunda karşılaştı.
Saat 16.00'da oynanması gereken maç bir saat gecikmeyle başladı. Güzel havada çekişmeli ve zevkli bir gece maçı oynandı. Her iki takım da maçı kazanma arzusunu sahaya yansıttılar. 
Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Sancaktepe'den geldi. Kaleci Ahmet'in  hava topuna  çıkmakta geç kalmasını iyi değerlendiren Emre, aşırtma bir kafa vuruşuyla 7. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra Sancaktepe savunmaya çekilerek kontratak futboluna döndü.Bu dakikalarda Çubuklu rakip sahada daha fazla görülmeye başladı. 
30. dakikada Çubuklu'nun kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Taha, şık bir vuruşla barajın üstünden topu sağ köşeden ağlara yolladı 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci Yarı
Bu yarıda da Çubuklu etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 41'i gösterirken; Taha'nın ceza sahasına ortaladığı topa Emirhan vurdu, savunmadan dönen topu bu kez Aziz sert bir vuruşla ağlarla buluşturdu 1-2.
Yenik duruma düşen Sancaktepe hücum futboluna döndü, ataklarını sıklaştırdı. İkinci yarıda oyuna dahil olan kaleci Berat, yaptığı güzel kurtarışlarla rakibine gol şansı vermedi. 
48. dakikaya gelindiğinde Bahadır'ın sağ kanattan yaptığı ortaya kafa vuruşu yapan Emirhan Çubuklu'yu rahatlatan golü attı 1-3.
Golden iki dakika sonra atılan uzun topa Sancaktepe stoperleri müdahale edemeyince, savunma arkasına kaçan Bahadır kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçerek takımının dördüncü golünü attı: 1-4.
Maçta son dakikalar oynanırken orta sahadan aldığı topla ceza sahasına dalan Çağrı, üç savunma oyuncusunu geçerek yaptığı yerden vuruşla kalecinin solundan topu ağlara yollayarak maçın sonucunu belirledi: 1-5.
Karşılaşmayı il hakemlerinden Yasin Turna yönetti. Güzel bir maç yöneten Turna, üst klasman gruplarına göz kırpar gibiydi.
Maçta rakibiyle kıran kıran mücadele eden Sancaktepeli topçuların maçtan sonra rakiplarini tebrik etmeleri centilmenlik adına güzel davranıştı.
Bu sonuçla Çubuklu puanını 15'e çıkararak liderliğini korurken, Sancaktepe 9 puanda kaldı. 7 takımlı grupta Soğuksu ve 1923 Esenkent'in ligden çekilmesiyle bu hafta tek maç oynanabildi.
HABER-FOTOĞRAF:IŞIN COŞKUN



Düelloyu Çubukluspor kazandı 3-2


U-16 ligi 35. grup müsabakasında Çubukluspor ile İstanbul Kartalları, Ortaçeşme sahasında karşılaştı. Maçı, Hacı Yağız Başoğlu, Vahit Mert, Serkan Delice üçlüsü yönetti.
İlk yarıda etkili olan taraf Çubukluspor'du.
 Maçın 17. dakikasında köşe atışından gelen topu iyi takip eden Ali Deniz, takımını 1-0 öne geçirdi.
35. dakikada Kürşat'ın yaptığı ortayı Murathan, Utku'ya aşırttı. Utku kafa vuruşuyla durumu 2-0'a getirdi.
İkinci Yarı
Bu yarıda Çubukluspor'un farkı açması beklenirken, etkili olan taraf İstanbul Kartalları oldu. Çubukluspor savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Doğan, kaptığı topla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de avlayarak durumu 2-1'e getirdi. 
Bu dakikalarda istekli oynayan, beraberliği kovalayan İst. Kartalları 
72. dakikada ani gelişen Çubukluspor atağında Emirhan'ın golüne engel olamadı 3-1.
Yedikleri gole rağmen İstanbul Kartalları canlı oyunlarını sürdürdü. 
76. dakikada verkaçlarla Çubukluspor ceza sahasına inen siyah-beyazlı takım, Ali Kubat'ın ayağından ikinci gollerini kaydetmeyi başardı 3-2. 
Karşılaşma 3-2 Çubukluspor üstünlüğüyle sona erdi. 


Bu sonuçla Çubukluspor puanını 16'ya  çıkardı. İst. Kartalları 4 puanda kaldı.
 Haftaya Çubukluspor, İçerenköy İ.Y. İle karşılaşacak; İstanbul Kartallarının rakibi Acıbadem Üsküdar. 
HABER-FOTOĞRAF:IŞIN COŞKUN


Giresun 'Emek' verdi kazandı!



1.Amatör Lig 9.grup ekiplerinden Giresun Emeksan ve Tarabya,Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

İlk yarı iki takımda istekli bir görüntü çizdi. Birçok gol pozisyonlarına giren ekipler bunları cömertçe harcayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı ise iki takımda bütün riskleri göze alarak skora gitmeyi tercih ettiler. Birkaç pozisyon Giresun Emeksan'ı zorlayan Tarabya oyundan düştü ve atak yemeye başladı.

Maçın 65.dakikasında sol çaprazdan atak yapan Giresun Emeksan'da ceza sahası yayında topla buluşan Tuncer Çimenli ceza sahasına girdi sağ ayağı ile plase vuruşla kalecinin uzanamayacağı yere topu bıraktı ve maçta skoru 1-0 a getirdi.

Golden sonra Tarabya tüm riskleri aldı ama meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamayınca Giresun Emeksan mücadeleyi 1-0 kazanan taraf oldu. Giresun Emeksan puanını 17 yaparken, Tarabya 13 puanda kaldı ve kendini ateşe itti.

Haftaya Giresun Emeksan, İstanbul Konya deplasmanına giderken, Tarabya evinde Merter'i konuk edecek..

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ




Uğur Tan yeni formasıyla ilk golünü attı

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Mecidiyeköyspor deplasmanda Güneşlispor'la 1-1 berabere kalırken Yeşil-Sarılılar'ın tek golünü yeni transfer Uğur Tan Yılmaz attı.

Ara transferde Yeşilpınarspor'dan Mecidiyeköyspor'a transfer olan ve yeni formasıyla çıktığı ilk maçta gol atan genç oyuncu, "Böylesine hayati öneme sahip bir maçta attığım tek golle alınan 1 puan Mecidiyeköyspor camiasına  hayırlı olsun. Gönül isterdi ki 3 puan alalım ancak futbolda 'yenemiyorsan yenilme' denir. Umarım sezonu en iyi yerde bitiririz, bana güvenenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum" dedi.

Bayrampaşa Teknik bir attı üç aldı

1.Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Çayırgücü ve Bayrampaşa Teknik,Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Maç oldukça tempolu başlarken, ilk yarı iki takımda iyi oynamaya, elinden geleni yapmaya çalıştı. Sahada futbol adına güzel işler yapmak için bulunan iki takım ilk devrede eşitliği bozamadı ve mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

İki takımda artık golü bekliyordu. Bayrampaşa temsilcisinin 50.dakikada sol çaprazda kazandığı frikikte yeni transfer Cem Engel'in direk kaleye doğru giden ortası gol olunca hakem orta yuvarlağı gösterdi ve 1-0 oldu. İki takımda golden sonra duraklama yaşarken, zaman zaman buldukları atakları gole çeviremediler ve mücadele 1-0'lık Bayrampaşa Teknik takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Aldığı 3 puan ile Puanını 16 yapan Bayrampaşa Teknik düşme potasından bir nebze uzaklaşmış oldu. Haftaya Bayrampaşa Teknik, bugün Fişekspordan büyük yara alan K.çekmece İ.Y.'nu konuk ederken, Çayırgücü ise ligden çekilen Tozkoparanspordan 3 puanı hükmen alacak.

Yeni transferler yaradı!
Bayrampaşa Teknikspor bu maça yeni transferleriyle çıktı. Gürpınarspor'dan Cem, Tozkoparan Birlikspor'dan Mert, Esenler Öz Yavuzselimspor'dan Onur, Selvispor'dan Hakan ve Altıntepsi Makelspor'dan Nihat bu maçta ilk kez lacivert-beyazlı formayı giyerken galibiyet golü de Cem'den geldi. 

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hakeme yabancı madde maçı tatil ettirdi


1.Amatör Lig 5.Grup mücadelesinde GOP Barbarosspor ile Haliçspor, Küçükköy Ramazan Süt Arena'da karşı karşıya geldiler.

Mücadelenin 30.dakikasına girildiğinde, ev sahibi ekip taraftarlarının sahaya attığı yabancı madde, 1.Yardımcı hakeme isabet edince, mücadelenin orta hakemi müsabakayı tatil etti.

Maç hakkındaki kararı TFF İl Temsilciliği Disiplin Kurulu verecek.

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Sultanbeyli evinde aslan


U19/1 Ligi 21.Grup mücadelesinde Sultanbeylispor, 75.Yıl Stadında Dudullusporu konuk etti. Karşılaşmada Sultanbeylispor daha üstün görünürken, defans anlamında da iyi işler çıkarmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Mücahit ile bulduğu golle devreyi 1-0 öne kapatan Sultanbeylispor oldu. İkinci yarıda ise Dudulluspor kalesinde gol arayan aynı zamanda kalesini gole kapatmayı da başaran Sultanbeylispor ilk yarıda bulduğu golle mücadeleden 1-0 lık skorla üstün ayrılmayı başardı.

Bu skorla beraber iki ekipte sezonun ikinci maçında ilkleri yaşamış oldu. Sezonun ilk haftasında evinde oynayan Dudulluspor, deplasmanda çıktığı ilk maçı kaybederken hem ilk golü yediği hem ilk mağlubiyeti aldığı bir müsabaka oynadı. Ev sahibi Sultanbeylispor ise evinde ilk kez oynarken, ilk golünü ve ilk galibiyetini aldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

İstanbul Süper Amatör Lig 31 Ocak Pazar Sonuçları


İstanbul Süper Amatör Lig'de 31 Ocak Pazar günü maç sonuçları ve puan durumları şu şekildedir:
1. GRUP
14:00 Erokspor – Davutpaşa(Erok Tes)1-3
14:00 Gazi Mahallesi – Ortaköy(Gazi Mah)2-2
14:30 Merkezefendi – Dolayoba(Merkezefendi)2-2
14:30 Sultanbeyli – Çeliktepe Ümit(Sultanbeyli 75. Yıl)3-1
14:30 Rami – P. Köprülü(Rami)0-1
S. Yenimahalle – Çubuklu(0-3H)


3. GRUP
14:00 Altıntepsi Makel – Öz Alibeyköy(Bayrampaşa Bld)1-1
14:30 Yücespor – Bağlarbaşı(Bakırköy 1Nolu)0-3
14:30 Bostancı – Bağcılar(Kartal Yunus)0-1
14:30 Ataşehir Çamoluk – Ayazağa(Başıbüyük)6-0 
14:30 Kurtköyspor – K. Yeşilova Esnaf(Kurtköy)4-2
Nurtepe – Esenyurt İncirtepe(Nurtepe)3-0H



5. GRUP
14:00 Acıbadem – Damlaspor(Çakmak)0-7
14:30 Alibey – B. Gümüşhane(S.Ortaköy)0-2
14:30 Avcılar Gençlik – Yeşilpınar(Firüzköy)4-0
14:30 Kuştepe – Karabekirspor(Nurtepe)2-2
14:30 Pendikgücü – Hasköy(Kaynarca)3-2
14:30 Kadırga – Gülsuyuspor(Namık Sevik)2-0




7. GRUP
12:30 Selimpaşa – A. Parseller(S.Ortaköy)3-0
14:00 Güneşli – Mecidiyeköy(Mahmutbey)1-1
14:30 Okspor – Dudullu(Beyoğlu)1-3
14:30 İstinye – Çekmeköy(Çayırbaşı)1-6
14:30 Esentepe Adıyaman – Zeytinburnu(Zara Ekinli)2-4
Günyamaç – Kestanelik(0-3H)

İstanbul 1. Amatör Lig 31 Ocak Pazar Programı



Chat Odası aktiftir. Skorlara destek vermek için 0537 336 59 82 nolu telefona WhatsApp veya SMS ile bilgi verebilirsiniz.



1. GRUP
14:00 Tepecik Anadolu – Hadımköy(Tepecik)2-0
14:30 Büyük Kılıçlı – Merkez Kayaşehir(Çatalca)3-7
14:30 Esenyurt – Celaliye(Esenyurt)9-0
14:30 Başakşehir Kartal – Çiftlikköy(Kanarya)3-0



3. GRUP
09:00 Kavaklı Köyü – M.Kemalpaşa(S.Ortaköy)0-0
10:45 S. Mimarsinan – Çanakça(S.Ortaköy)2-1
12:30 Yeşil Esenyurt – Avcılar Cihangir(Esenyurt)5-3
14:00 Güzelce – Gümüşyaka(Baba Hakkı)2-1



5. GRUP
12:30 İst. Bafra - Reşitpaşa(Bayrampaşa Bld)2-1
12:30 Hürriyet Gücü – Mimarsinan(Nurtepe)0-2
12:30 Söğütlüçeşme – Şehzadebaşı(Kanarya)3-4
14:30 GOP Barbaros – Haliç(Küçükköy)(30. dakikada yan hakemin kafasına gelen yabancı cisim nedeniyle tatil edildi)
14:30 Sultanmurat – Sanayi Mah(Sefaköy Kartal)1-0



7. GRUP
14:30 Bahçeköy – Sekbanlar(Bahçeköy)0-3
14:30 Küçükçekmece İY – Fişekspor(Halkalı)0-0
14:30 Mahmutşevketpaşa – Nişanca Kale(Kağıthane)1-3
14:30 Çayırgücü – Bayrampaşa Teknik(Yıldıztabya)0-1



9. GRUP
12:30 İst. Demir – Sütlüce(Halkalı)1-2
12:30 Çapa – Yeni Levent Konaklar(Namık Sevik)4-3
12:30 Giresun Emeksan – Tarabya(Yıldıztabya)1-0
14:30 Seyrantepe Yeşilce – Merter(Mehdi Sancak)3-3
14:30 K.K. Mevlana – İst. Konya(K.Karabekir)2-0



11. GRUP
10:45 Y.S. Selim – Sefaköy(Mimarsinan)0-2
10:45 Bayrampaşa Demir – Yeni Özkartal(Bayrampaşa Bld)4-2
14:30 Zaferspor – 1863 Boğaziçi(Hasan Doğan)3-2
20:00 Kuruçeşme – Okmeydanı Fetih(Çilekli) 4-2




13. GRUP
09:00 Ç. Marufspor – Balat Yeşilova(Bayrampaşa Bld)1-1
10:45 Hamidiye – Havataş(Nurtepe)10-2
12:30 İst. Bulancak – İkitelli(Mahmutbey)1-3
18:00 Akatlar – Güneştepe(Çilekli) Güneştepe maça yetişemedi



15. GRUP
12:30 1923 Esenkent – Tuzla Şifa(Başıbüyük)2-1
14:00 Valide Tayfun – Örnekköyspor(Selimiye)5-2
14:30 Pendik Doğan – Üsküdar 1919(Dolayoba)3-3 
14:30 Taşdelen – Orhanlıspor(Alemdağ)7-0



17. GRUP
12:00 Doğangüneş – Fikirtepe Dumlupınar(Çakmak)1-3
12:30 Balkan Yeşilbağlar – İçerenköy İY(Kartal Yunus)2-5
14:00 Ömerlispor – 1877 Alemdağ(Ömerli)1-9
14:30 Beykoz Çavuşbaşı – Kartal Çavuşoğlu(Çavuşbaşı)2-1
14:30 Anadolu Kavağı – Çakmakspor(Ortaçeşme)1-3


Chat Odası aktiftir. Skorlara destek vermek için 0537 336 59 82 nolu telefona WhatsApp veya SMS ile bilgi verebilirsiniz.Skorları CANLI görebilmek için sayfayı yenileyiniz.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.