Pazar, Aralık 18, 2016

Yeşilılgaz U17'den kritik üç puan

İstanbul U17/A ligi 5.Grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor ve Yeşilılgaz,Yıldıztabya Stadı’nda karşı karşıya geldiler.

Mücadeleyi Ahmet Can,Sefa Uğur Özbakır ve Burak Yağuz triosu yönetti.Saha komiseri Senad Bıçak,sağlık görevlisi Engin Akçay idi.

Saha zemini geceden kalan kırağı nedeniyle oyuncular sık sık düşme tehlikesi yaşadı.Seramoni sonrası Kayseri'de yaşanan hain saldırı sonucu 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Mücadeleye Yeşilılgaz’ın santra vuruşuyla başlandı.Rakip alanda baskıyı hissettiren Yeşilılgaz oldu.26.dakikada Yıldıztabyaspor defansının hatasını affetmeyen Doğukan,kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şutunda kaleci Muhammed Emin topa hamle yapsa da meşin yuvarlak ağlarla buluştu 0-1.İlk devrede Barış ve Emir Yusuf ile pozisyonlardan yararlanamayan Yıldıztabya soyunma odasına 0-1 mağlup gitti.

İkinci devrede oyuncu değişiklikleriyle kendine gelen Yıldıztabyaspor,ürettikleri pozisyonları gole çeviremedi.63.dakikada kontra-atak çıkan Yeşilılgaz’da topla buluşan Orhan sol ayağıyla kaleye gönderdiği şut yerden ağlarla buluştu 0-2.Golden kısa bir süre sonra Orhan orta sahada yaptığı müdahale nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı görerek oyundan ihraç edildi.Mücadelede başka gol olmadı ve Yeşilılgaz şampiyonluk yolunda önemli bir maçtan üç puanla ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...