Salı, Aralık 27, 2016

Yeşilköy ile Sekbanlar puanları paylaştı

İstanbul Süper Amatör Küme 10. Grup'ta lider Yeşilköyspor, misafir ettiği Sekbanlarspor ile 1-1 berabere kaldı.


Avcılar Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Umutcan Bayram, İbrahim Yılmaz, Furkan Çoban hakem triosu yönetirken saha komiserliğini Orhan Uğun üstlendi. Şehitler için saygı duruşunun gerçekleştirildiği maç öncesi dostluk örneği gösteren her iki takım oyuncuları da maç boyunca sahada örnek davranış gösterdiler.

Yeşilköy’ün hızlı başladığı maçın 2. dakikasında gelişen atak Sekbanlarspor defansı tarafından penaltıya neden olurken topun başına geçen Veysel Gökcan fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği gol sonrası beraberlik arayışına giren Sekbanlarspor atak üstüne atak gerçekleştirirken maçın en iyi oyuncusu ve sahada basılmadık yer bırakmayan Emre Yatan 17. dakikada Erkan Sağlam’ın ortasını düzgün bir vuruşla filelere göndererek takımının beraberlik sayınsı tabelaya yazdırdı. 1-1

Beraberlik golü sonrası her iki takımda başka gol bulamayınca ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarı Sekbanlarspor’un vuruşu ile başlarken her iki takımda öne geçmek için rakip kalede gol ararken kalecileri geçme başarısı gösteremedi. Sekbanlarspor 61. dakikada Kaptan Osman Savaş yerini Arif Özdamar’a, 78. dakikada Ömer Aydın yerini Semih Balkan’a, 83. dakikada ise Ozan Aslanağız yerini Ömer Koçak’a bıraktı.

Maçta başka gol olayınca sezonun 15. haftasında Yeşilköy evinde puan kaybetmesine rağmen liderliğini sürdürürken Sekbanlaspor aldığı 1 puana rağmen yerini koruyamadı.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK

 p>

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.