Cuma, Aralık 16, 2016

Yedikule'de dostluk kazandı


İstanbul 1. Amatör Küme 5. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Yedikulespor Şirinevlerspor ile 0-0 berabere kaldı

Geçtiğimiz hafta Havataş deplasmanından 1 puan çıkaran Yedikulespor, Fatih Hilalspor'u zorlanmadan geçen Şirinevlerspor ile Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Mücadele öncesi Vodafone Arena Stadı çevresinde kaybettiğimiz şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı.Orta saha mücadelesi şeklinde geçen İlk yarı sonrasında takımlar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla girdi.

Akif Şirinevler'i ipten aldı
Karşılıklı ataklarla devam eden ikinci yarıda 85. dakikada Yedikulespor penaltı kazandı. Topun başına geçen Sinan'ın vuruşunu Şirinevler'in tecrübeli kalecisi Akif çıkardı. Havataş maçında da penaltı çıkaran Akif bu sezon ikinci kez penaltı çıkarmış oldu ve gol yememe serisini 4 maça çıkardı.

Maç öncesi dostluk rüzgarı
Başlama düdüğünden önce Yedikulespor taraftarları her iki takımı da tribünlere çağırarak dostluk gösterisinde bulundular. Maç boyunca takımlarını destekleyen, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' tezahüratlarında bulunan Yedikulespor taraftarları 0-0 biten mücadele sonrasında her iki takımı alkışlayarak uğurladılar.







Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...