Cumartesi, Aralık 17, 2016

Üsküdar Anadoluspor Sancaktepespor maçına tepkili

İstanbul 1. Amatör Küme 15. Grup ekiplerinden Üsküdar Anadoluspor, hafta içinde oynadığı oynadığı Sancaktepespor karşılaşmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, çarşamba günü oynanan Sancaktepe-Üsküdar Anadolu maçında güvenlik önlemleri alınmaması ve alakasız kişiler tarafında kendilerine saldırı olduğu belirtildi. Sahaya çıktıkları andan itibaren tanımadıkları şahıslar tarafından kendilerine saldırı olduğu ifade edilirken, "Soyunma odamıza torpiller atıldı. Tehdit edildik. Sadece iki polisin olduğu karşılaşmada güvenlik önlemleri alınmadan karşılaşmaya çıktık" denildi. 

Maç esnasında saha içinde kenarlarda yaka kartı olmayan kişilerin bulunduğunun belirtildiği açıklamada, sürekli küfürler ve tahrik edici sözler söyleyerek maça etki ettiklerini, saha komiserine söylenmesi halinde komiserin bu kişileri dışarı çıkaramaması üzerine maçın devam ettiği aktarıldı. Hakemlerin de baskı altında kalarak yanlış kararlar verdiğinin aktarıldığı açıklamada, can güvenliği olmayan bir sahada yaşanılan olaylardan ötürü sorunlarla oynadıklarını ve haklarının yendiğini ifade edildi. 

Üsküdar Anadoluspor, açıklamasının sonunda, "Küme düşme potasında olan bir takımın bu davranışlarını kınıyoruz ve yetkililerin gereğini yapmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...