Pazar, Aralık 18, 2016

Ramispor Yeldeğirmeni'ni ateşe attı


Süper Amatör Küme 7. Grup'ta Ramispor sahasında Yeldeğirmenispor'u 2-0 mağlup etti.

Kuru soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı Hakan Kuruburun, Semih Törün, Erkan Kılıç hakem üçlüsü yönetti. Müsabakaya Ramispor Özkan, Burak,Hazar,Aykut,Ömer;Hakan,Doğan,Tayfun, Eren, Remzi,Emre tertibiyle çıkarken, Yeldeğirmenispor Safa,Yaşar,Mahmut,Eyüp, Semih,Hüseyin, Bünyamin, Nusret,Erman,Kubilay ,Mahmut on biriyle sahada yer aldı. 

Müthiş mücadele
Taraftarının desteğiyle maça başlayan ev sahibi Ramispor karşılaşmanın başlamasıyla birlikte oyuna ağırlığını koydu. Maçın hemen başında kaptan Remzinin çektiği sert şut az farkla auta çıktı. Daha sonra Ramispor'un golü geldi. 15.dakikada Hakan'ın çektiği sert şutu savunmaya çarptı ve Yeldeğirmeni ağlarına gitti. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı atalar vardı ancak başka gol olmadı ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile kapandı. 


Eren skoru belirledi
Mücadelenin 2. yarısında müthiş bir mücadele vardı. Sert geçen karşılaşmada hakem Hakan Kuruburun, bol bol sarı kartını çıkarmak zorunda kaldı. 60. dakikada Ramispor atağında Emre müsait durumda olmasına rağmen topu ağlara gönderemedi .70. dakikada Tayfun'un sert şutu yan direkte patladı.78. dakikada Eren Ramispor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Maç da böyle bitti.

Bu sonuçla Rami puanını 17'ye çıkarırken, İhsaniye ise 13 puanda kaldı. Haftaya Ramispor Ortaköy'e konuk olurken, Yeldeğirmeni ise Yenibosnaspor’u kendi evinde ağırlayacak. 


Aktan: Eyüpspor'un arka bahçesi olmak istiyoruz
Ramispor Kulüp Başkanı Tayfun Aktan maç sonrası yaptığı açıklamada galibiyeten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Aktan,1924 yılında kurulan ve 92 yıllık tarihinde Türk sporuna bir çok genci kazandıran Kırmızı beyazlı ekipte göreve başlamalarıyla birlikte yönetim olarak öncelikle tesis ve alt yapıya büyük önem verdiklerini belirterek alt yapılarda futbol okulu ve tüm kategorilerde liglerde mücadele ettiklerini söyledi. 
Tesisleri yeniden elden geçirdiklerini dile getiren Başkan Aktan maddi yönden de halı saha kafeterya gelirleri ile kulübe gelir getirici imkanlar sağladıklarını ve borçsuz bir kulüp haline geldiklerini ifade etti. Eski yöneticilerin kendilerine her konuda destek verdiğin ifade eden Tayfun Aktan, Rami Esnafından büyük destek gördüklerini 75 esnafı kulübe üye yaptıklarını dile getirdi.

Hedeflerin Eyüpspor kulübünün arka bahçesi olarak Futbolcu yetiştirmek olduğunu belirten Aktan, Rami Yenimahalle Camiasıyla aralarında olan soğukluğu sona erdirdiklerini dile getirerek “Yenimahalle'den Ramispor'a bir çok başkan çıkmış önümdeki sene Ramispor yönetimde kendilerini görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Ramispor Başkanı Tayfun Aktan 24 Aralık'ta yapılacak olan Ramispor'un dayanışma gecesinde tüm camiayı yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.