Çarşamba, Aralık 28, 2016

Onurlu mücadele 'hüzünlü' bitti

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta Kanlıcaspor'un sıkıntılarla geçen sezonu hüzünlü sona erdi. Beykoz ilçesi temsilcisinin Süper Amatör macerası bir sene sürdü. 


Ligin 18'inci haftasında lider Davutpaşaspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, Namık Sevik Stadı'nda oynanan karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetle 11 puanda kalan Beykoz ilçesi temsilcisi, en yakın rakibinin 11 puan gerisinde kalınca küme düşmesi kesinleşti. 

KANLICASPOR SÜPER AMATÖR'DE

Geçtiğimiz sezon play-off mücadelesinde Orhanlıspor'u mağlup ederek Süper Amatör'e yükselen Kanlıcaspor için sezon sıkıntılı başladı. Yönetimde yaşanan değişiklik ile başkanlık görevine Ali Esat Yaşar gelirken, maddi sıkıntılar da baş gösterdi. Sezon öncesi takımın lige katılıp katılmayacağı soru işareti Kanlıcaspor, sayılı günler kalan durum netleşti ve lige katılmaya karar verdi. 

Birçok oyuncusu takımdan ayrılan Kırmızı Beyazlılar, kısa zamanda kurduğu kadro ile lige hazırlandı. Sezonun başından itibaren zorluklara rağmen mücadelesini sürdüren Beykoz ilçesi temsilcisinde teknik adam değişiklikleri de çare olmadı ve zorlu mücadele hüzünlü bir şekilde sona erdi.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...