Salı, Aralık 27, 2016

Ne Gazitepe'ye ne de Kavaklı'ya yaradı

İstanbul 1. Amatör Küme 1. Grup’ta lider Başakşehirspor’un ardındna takibini sürdüren Gazitepespor, Silivri derbisinde Kavaklı Köyü SK ile 1-1 berabere kaldı.

Silivri İlçe Stadı’nda ilk yarısı 0-0 biten maçta Kavaklı Köyü 47. Dakikada Hakan Türkeş’le öne geçti. Mavi-Beyazlılar 59’da Onur Korkusuz’un ikinci sarı kartını görmesiyle sahada 10 kişi kaldı.

Dakikalar 79’u gösterirken sahadaki oyuncu sayısı eşitlendi: Gazitepespor’dan Mehmet İstek ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışı kaldı. Eksik kalmalarına rağmen Kırmızı-Siyahlılar eşitliği sağlamayı başardılar. 90’da Kavaklı ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan Çağatay maçın skorunu ilan etti. 1-1

Bu sonuçla Gazitepespor’un şampiyonluk şansı matematiksel olarak sona ererken Bollucaspor’un nefesini ensesinde hissetmeye başladı. Tabeladaki skor, play-off’u kovalayan Kavaklı Köyü’nü de memnun etmedi.

PUAN DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.