Salı, Aralık 13, 2016

Miniklerde bolgol ve müthiş mücadele


Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliği ile düzenlenen 10.Minikler Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

2 Grupta 24 Takım hafta sonu Küçükeçkmece Halkalı Etap sahasında oynanan 4. hafta maçlarında karşılaştı. 12 maçta toplam 43 gol atıldı. Cennet Barbarosspor, İstanbul Balkanspor'u 8-0,Halkalı Taştepespor,Söğütlüçeşmespor'u 6-1, İFA Spor,Kosova Güçspor'u 5-1 mağlup ederek haftaya damga vurdular.

Söğütlüçeşme Birlikspor-İkitellispor  birbirlerini üzmediler
Kıyasıya geçen müsabakada iki ekip kontrataklarla buldukları gol pozisyonlarını cömertçe harcadılar. İki takımın da hırslı oldukları gözlerden kaçmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.

Cennet Barbarosspor'dan Gol Şov: 8-0
Turnuvanın 4.Haftasında 2.Grupta İstanbul Balkanspor İle Cennet Barbarosspor karşılaştı. Turnuvada oynadığı ilk 3 maçı da kaybeden İstanbul Balkanspor bu kötü gidişata dur demek için sahaya kazanmak için çıktı. Her iki takımın da mücadelesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. 

Halkalı Taştepe Söğütlüçeşme'yi ezdi geçti: 6-1
1.Grup'ta averajla liderliği sürdüren Halkalı Taştepespor iddiasını sürdürmek isteyen Söğütlüçeşmespor'la karşılaştı. Taştepespor oynadığı güzel oyunla rahat kazanarak sevinen takım oldu.

İFA Spor’un 'Güç gösterisi: 5-1
1.Grup'ta iddiasını sürdürmek isteyen İFA Spor son sırada yer alan Kosova Güçspor'u geçti. Her iki takımın da mutlak galibiyet için çıktığı sahada futbolcular maç boyunca oynadığı oyunlarla izleyicileri adeta büyüledi.


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...